Gündem Marmaris’teki orman yangının altından vahşet çıktı! Çıkış sebebi kan dondurdu

Marmaris’teki orman yangının altından vahşet çıktı! Çıkış sebebi kan dondurdu

Paylaş
Marmaris’teki orman yangının altından vahşet çıktı! Çıkış sebebi kan dondurdu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Öte yandan yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

Yangın, saat 15.30 sıralarında Sarıana Mahallesi’nde ormanlık alanda çıktı. Ormanlık alandaki yangının ardından Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri bölgeye sevk edildi.

Haberin Devamı

YANGIN, ATEŞE VERİLEN CESET NEDENİYLE ÇIKMIŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale sürürken, yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

YANGIN VE CESETLE İLGİLİ 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kontrol altına alınan orman yangını bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak M.A. (44) isimli şüpheli gözaltına alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla gözaltına alınan M.A.'nın 'hırsızlık, 'kasten yaralama', 'cinsel istismar' ve 'tehdit' gibi birçok suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, orman yangını bölgesinde bulunan ve Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan erkek cesedine otopsi yapıldı. Otopside kimliği henüz belirlenemeyen kişinin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla gözaltına M.A.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.