Gündem Masaj salonunu basan öfkeli adam dehşet saçtı!

Masaj salonunu basan öfkeli adam dehşet saçtı!

Paylaş
Masaj salonunu basan öfkeli adam dehşet saçtı!

İstanbul’da yaşayan bir baba, Malatya’da bir masaj salonuyla ilgili haberi alınca gözü döndü, mekanı basan adam camı ve çerçeveyi yerle bir etti.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda iddiaya göre bir adam bir süre önce eşiyle ayrıldı. Mahkemenin velayeti anneye vermesi üzerine 5 yaşındaki çocuğuyla Malatya’ya geldi. Çocuk ve kadın burada hayatını sürdürürken adam da İstanbul’da yaşamaya devam etti. Masaj salonunda çalışan eşinin 5 yaşındaki çocuğunu da yanına götürdüğü haberini alan baba, duruma öfkelendi.

Haberin Devamı

 ÖFKELİ BABA MASAJ SALONUNU YERLE BİR ETTİ

Çocuğunun masaj salonunda taciz edildiğini iddia eden baba, İstanbul’dan yola çıkarak Hamidiye Mahallesi’ndeki masaj salonuna geldi. Öfkeli baba cam ve çerçevelerini yerle bir ettiği masaj salonuna daldı.

İçeride vurmadık ve kırılmadık yer bırakmayan öfkeli baba, “çocuğum nerede” ve “silahımı getirin” diye bağırdı. Salonu adeta savaş alanına çeviren adam, yeniden dışarıya çıkarak salonu taşladı.  Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar kameralara anbean yansıdı.

İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu bastı: Ortalık savaş alanına döndü