Gündem Mersin'de deprem mi oldu? Mersin son dakika deprem haberi! AFAD son depremler listesi

Mersin'de deprem mi oldu? Mersin son dakika deprem haberi! AFAD son depremler listesi

Paylaş
Mersin'de deprem mi oldu? Mersin son dakika deprem haberi! AFAD son depremler listesi

Son dakika haberine göre, Mersin'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı şiddetli şekilde depremi hissettiklerini belirtiyor.

Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 22.59'da merkez üssü Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yerin 16.04 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, çevre ilçelerden hafif şekilde hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Haberin Devamı

Öte yandan Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladı. 

BOLU PEŞ PEŞE SALLANMIŞTI

AFAD verilerine göre, saat 19.36'da merkez üssü Bolu olan 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar sarsıntı ile sokağa döküldü.

BOLU'DA 4.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

AFAD, saat 13.55'te Bolu'da 4.8 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurmuştu. Deprem saat 13:55'te Bolu merkezde meydana gelirken İstanbul, Ankara ve Düzce olmak üzere pek çok çevre ilde de hissedildi.

AFAD'dan yapılan açıklamada "Bolu ilimizde saat 13.55’te 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi" denildi. Depremin derinliği 8.13 kilometre olarak açıklanmıştı.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ