Gündem MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun

MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun

Paylaş
MHP lideri Bahçeli: CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyun

Ankara'da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "CHP demek DEM demektir. CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Hesapları tutmaz." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da seçmen iletişim merkezi açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Ankara'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza elimizi uzatıyoruz. Gönül vermedikçe gönül bulamayacağımızın farkındayız. Milletimize gönlümüzü verdik ülkemize ömrümüzü adadık. Hiç kimseyi öteki görmüyoruz. Milletimizin tüm güzelliklerini sahipleniyoruz. İnançla da mücadelemizi yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyor, dertleşiyoruz. Cumhur İttifakı nefes alır gibi dur durak bilmeden çalışıyor. Mahalli seçimlere hazırlık sürecini dolu dolu geçireceğiz. Hiçbir şeyi şansa bırakmayacağız. İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NE KAFA TUTAN ÇÜRÜMÜŞLER KENARA ÇEKİLECEK

31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak. Belediye kaynaklarını teröristlere sevk eden dalaverecilerden millerimiz hesap soracak. Devletin kasasını gasbedip Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutan çürümüşler kenara çekilecek. Zamana ve mekana göre görüş değiştirmeyiz.

Haberin Devamı

ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ SORUN YOK

Uzlaşmanın zemini Ankara'nın tarihi miras ve emanetleri. Altından kalkamayacağımız sorun yoktur. Devlet ile millet arasında uyum sağlanmışsa bunun sebebi cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine aittir. Çatlak sesler dinmiş, karar alma süreçlşeri seriye bağlanmış, bürokratik oligarşinin suyu kesilmiştir.

SİNSİ BİR OYUN

DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. Cumhur İttifakı zalimlere karşı Cumhurun iradesidir. CHP demek DEM demektir. CHP ile DEM'in ayrı aday belirlemesi sinsi bir oyundur. Hesapları tutmaz.