Gündem Milli oyuncuya İtalya'dan talip var! Galatasaray'ın yıldızlarına teklif yağıyor

Milli oyuncuya İtalya'dan talip var! Galatasaray'ın yıldızlarına teklif yağıyor

Paylaş
Milli oyuncuya İtalya'dan talip var! Galatasaray'ın yıldızlarına teklif yağıyor

Sarı-Kırmızılılar'da transfer süreci erken başladı. Takım ligde şampiyonluğa koşarken yönetim de gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Galatasaray'lı yıldızlara art arda talipler çıkarken son ilgi milli oyuncuya. Öte yandan Aslan'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'un da geleceği netleşiyor.

 Cim Bom formunu artırdı, ligde son 15 maçını kazandı. Şampiyonluğa koşan Galatasaray son 4 haftada en yakın takipçisi Fenerbahçe'yle puan farkını da 4'e çıkardı. 

Haberin Devamı

43 MAÇTA 28 GOL, 11 ASİST

Aslan'ın yıldızları da bireysel performanslarıyla öne çıkmaya başladı. Mauro Icardi, 43 maçta 28 gol, 11 asistle öne çıktı. Arjantinli süperstar kariyer sezonlarından birini yaşıyor. Ancak aslında öne çıkan tek isim elbette Mauro Icardi değil. Cim Bom'un as oyuncularının neredeyse tamamı performanslarıyla Avrupa ekiplerinin dikkatini çekiyor. 

YAŞLI KURT MERTENS'TEN İNANILMAZ PERFORMANS

Öyle ki Aslan’ın süperstarı Dries Mertens, ilerleyen yaşına rağmen, performansından ödün vermeden bu sezon inanılmaz bir futbol ortaya koyuyor. Belçikalı, çıktığı 47 karşılaşmada 8 gol ve 15 asistlik katkı yaptı. 36 yaşındaki oyuncu, böylesine bir asist sayısına ise efsanesi olduğu Napoli’de bile ulaşamamıştı. 

Haberin Devamı

36'LIK MERTENS'TEN 25'LİK KATKI!

Mertens, 2012-2013 sezonunda PSV’de forma giyerken, tam 20 asist yapmış ve bu rakamlara bir daha yaklaşamamıştı. Yıldız oyuncu, bu sezon tam 23 kez skor katkısı verirken, kendisi adına son 5 yılın en çarpıcı performansına imza attı.

SEZON BAŞINDA AYRILACAKTI

Sarı-Kırmızılı ekibin yıldız savunmacısı Victor Nelsson, normal şartlar altında sezon başında takımdan ayrılacaktı. Ancak Galatasaray Yönetimi, beklenen teklifler bir türlü gelmeyince Danimarkalı savunmacının satışına onay vermedi.

PERFORMANSINDAN MEMNUNLAR

25 yaşındaki futbolcuya, bu sezonun sonunda gitmesi için ise onay çıkmıştı. Fakat Galatasaray’ın teknik heyeti, yıldız oyuncunun gösterdiği performanstan bir hayli memnun. 

İŞİNİ ZORLAŞTIRIYOR

Hâl böyle olunca Nelsson’un, bir sene daha takımda tutulması isteniyor. Ancak Danimarkalı’nın, Avrupa’da başka bir kulüpte forma giymek istemesi Cim Bom’un işini zorlaştırıyor. 

TAKIMDA KALMASI İSTENECEK

Avrupa'da forma giymek istemesi Cim Bom’un işini zorlaştırıyor. Gelen haberlere göre Nelsson ile sezon sonunda son bir kez daha masaya oturulacak. Yıldız oyuncunun takımda kalması ve en azından bir yıl daha Sarı-Kırmızılı formayı giymesi istenecek.

KOLAYLIK DA SAĞLANABİLİR

Genç futbolcu, kariyerini başka bir takımda sürdürme konusunda ısrar etmesi halinde ise ona kolaylık sağlanacak. 

Haberin Devamı

TAKIMIN JOKERİ OLDU

Galatasaray’a, İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo’dan gelen Kaan Ayhan, özellikle bu sezon takımın jokeri oldu.

ÇİZME'NİN RADARINDA

Kendisine verilen her görevi layıkıyla yerine getiren milli futbolcunun ortaya koyduğu futbol, yeniden Çizme ekiplerinin dikkatini çekti.

 FİORENTİNA İSTİYOR

İtalyan basınından Calciomercato’nun haberine göre Fiorentina, 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar ise deneyimli oyuncuyu bırakmak istemiyor.