Gündem MSÜ sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

MSÜ sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

Paylaş
MSÜ sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Sonuçlar ne zaman açıklanır?

MSÜ sınavı bugün saat 12.30'ta sona erdi. On binlerce kişinin ter döktüğü sınavın ardından tüm gözler ilk olarak soru ve cevaplara daha sonra ise sonuçlara çevrildi. Peki soru ve cevaplar ile sonuçlar ne zaman açıklanır?

Askeri üniversite adayları bugün hayatlarının en kritik sınavına girdiler. 1 yıllık çalışmanın ardından girilen sınav 135 dakika sürdü. Sınavın bitişiyle birlikte akıllarda iki soru vardı: MSÜ sınav soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?, MSÜ sonuçlar ne zaman açıklanır?

Haberin Devamı

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı bugün saat 10.15'te başladı. Sınav 135. dakika sürdü ve 12.30'da sona erdi. Şimdi sınav sonrası on binlerce kişi soru ve cevaplar ile sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bilgi almak istiyor. İşte detaylar...

MSÜ SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANIR?

ÖSYM tarafından MSÜ sınavının soru ve cevaplarına ilişkin geçilmiş net bir tarih yok. ÖSYM tüm sınavların soru ve cevaplarını genellikle iki gün içerisinde açıklıyor. Bu bilgiler doğrultusunda soru ve cevapların 9 Nisan Salı günü yayınlanması bekleniyor. Daha önce yayınlanan takvime göre ise sonuçlar 26 Nisan'da açıklanacak.