Gündem Müge Anlı isyan etti: Cesedin yanına bırakılanlar tüyler ürpertti

Müge Anlı isyan etti: Cesedin yanına bırakılanlar tüyler ürpertti

Paylaş
Müge Anlı isyan etti: Cesedin yanına bırakılanlar tüyler ürpertti

Müge Anlı bugünkü canlı yayında Mehmet Ali Özdemir'in otopsi raporunu açıkladı. Müge Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar" ifadelerini kullandı. Mehmet Ali Özdemir'in cesedinin yanına ise elma ve havuç bırakıldığı ortaya çıktı.

Mehmet Ali Özdemir, Hatay'ın Antakya ilçesinde sırra kadem bastı. Özdemir'in hayatından endişe eden ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Evlatlarının bulunması için yardım çağrısı yaptı. Mehmet Ali Özdemir'in, kardeşiyle arasının bozuk olduğu ve eşi Meryem Özdemir'e de esaret hayatı yaşattığına dair iddialar ortaya atıldı. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin Devamı

MEHMET ALİ ÖZDEMİR'İN ÇALILIKTA CESEDİ BULUNDU

Müge Anlı, "4 gün sonra bulunan arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Anlı bugünkü canlı yayında ise otopsi sonucunu açıkladı.

İŞTE OTOPSİ RAPORU

Anlı, "Önemli bir şey öğrendik ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar. O veda mektubunu da arabanın içindeki Tevrat'ın içine koymuşlar" ifadelerini kullandı.

CESEDİN YANINA HAVUÇ VE ELMA BIRAKILMIŞ!

Öte yandan sır olayla ilgili korkunç bir detay daha ortaya çıktı. Mehmet Ali'nin cenazesinin yanına havuç ve elma bırakıldığı anlaşıldı. Müge Anlı, "Ben çok vahşi cinayet gördüm ama bu kadar elmalı havuçlu… İçimi kötü etti. Bunu planlamak bile çok kötü. Bu işin sonunu çok merak ediyorum. Elma ve havucu oraya koyması… Çok cani çok cani... Nasıl böyle bir şey yaparsın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Acılı aile ise "Bunu yapanlar insan gibi dolaşıyorlar ama hayvandan daha alçak" dedi. O anlar canlı yayına böyle yansıdı.