Gündem Müge Anlı'da hayrete düşüren üfürükçü! Sorulara yanıt veremeyince su kanalına atladı

Müge Anlı'da hayrete düşüren üfürükçü! Sorulara yanıt veremeyince su kanalına atladı

Paylaş
Müge Anlı'da hayrete düşüren üfürükçü! Sorulara yanıt veremeyince su kanalına atladı

Müge Anlı'nın programında, cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç için “Evli ve iki çocuklu adama kaçtı” dediği iddia edilen üfürükçüye ve o üfürükçüye aracı olan bir diğer üfürükçüye ulaştı. İddiaları kabul etmeyen üfürükçünün aracısı, Müge Anlı’nın yanıt veremediği soruları karşısında, çareyi sulama kanalına atlayarak kaçmakta buldu.

Konya Akşehir’den, 6 Temmuz’da, kaybolan evli ve 3 çocuk annesi, 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’tan 91 gündür haber alınamıyor. Yaşadığına dair hiçbir belirti olmayan Bedriye Kılıç’ın, evli ve 2 çocuklu bir erkekle kaçıp gittiği, bunu da bir üfürükçünün aileye söylediği iddiası Müge Anlı'nın ekibi iddiada adı geçen üfürükçü Musa Başdağ’a ulaştı.

Haberin Devamı

"BEDRİYE’NİN AKŞEHİR’DE OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Çiftçilikle uğraştığını, bu işlerle ilgisi olmadığını söyleyen Musa Başdağ “Kayıp Bedriye’nin ağabeyi Muhammet Er bana ulaştı, ‘Bir adam var, onunla görüş’ dedi. Adamı aradım, bana Bedriye’nin Akşehir’de olduğunu söyledi. O adam da hoca değil, değerli bir ağabeyimiz” dedi.

SU KANALINA ATLADI

Anlattıkları üzerine Müge Anlı ekibinin, “Bir çiftçi kayıp bir kişinin Konya Akşehir’de olabileceğini nereden bilebilir” sorusunu “Ben de bilmiyorum. Asıl kayıp Bedriye’nin ağabeyi Muhammet’in bir üfürükçüsü var” diye yanıtlayan Musa Başdağ, sorular karşısında daha fazla verecek bir cevabı olmayınca çareyi sulama kanalına atlayarak kaçmakta buldu.

"BU İŞLERE TÖVBE ETTİM"

Haberin Devamı

Müge Anlı, kayıp Bedriye’nin ağabeyi Muhammet Er’in üfürükçüsü olduğu söylenen bir diğer isme de ulaştı. Üfürükçü olduğu söylenen o ismin soruları karşısındaki yanıtı ise “Ben artık uğraşmıyorum o işlerle. Muhammet beni aradı. Ben onlar birbirlerine düşman olmasınlar diye kardeşin sağ dedim. İşimi, aşımı kaybettim. Sürünüyorum. Ben kendi derdime çare olamadığım için artık bu işlere tövbe ettim. Bu yaptığım için çok pişmanım” oldu.

Müge Anlı'da hayrete düşüren üfürükçü! Sorulara yanıt veremeyince su kanalına atladı