Gündem Muradiye Terzi'nin katİlinden pişkin savunma

Muradiye Terzi'nin katİlinden pişkin savunma

Paylaş
Muradiye Terzi'nin katİlinden pişkin savunma

Muradiye Terzi, takıntılı eski sevgilisinin kurbanı oldu. İkinci evliliğinde mutluluğu bulan genç kadının kapısını belinde silahla çalan katil, soğukkanlılıkla tetiği çekti. Yakalanınca da pişkin bir şekilde "Silahın gerçek olduğunu bilmiyordum" dedi.

Samsun'da yaşayan Muradiye Terzi (31) 16 yaşında ilk evliliğini yapmış ve iki çocuk sahibi olmuştu. Bu evliliğinde aradığı mutluluğu bulamayan genç kadın, boşandıktan sonra kısa bir süre Murat Demir (43) ile sevgili olmuş, daha sonra ayrılmıştı. Muradiye Terzi, aradığı mutluluğu aşçıbaşı olarak çalışan Tamay Terzi'de bulmuş ve 2018'de ikinci evliliğini yapmıştı. Sosyal medyada evlilik fotoğraflarını paylaşan genç kadına "Muradiye sonunda muradına erdi" diye yorumlar yapılmıştı.

Haberin Devamı

PEŞiNi BIRAKMADI

Ancak bu mutluluk takıntılı eski sevgili Murat Demir'in kanlı saldırısıyla bitti. Demir, peşini bırakmadığı genç kadını oturduğu evin kapısında üç gün önce göğsünden silahla vurduktan sonra kaçtı. Katil önceki gün polise gidip teslim oldu. İfadesinde "Sevgili olduğumuz dönemde ona para vermiştim. O parayı geri isteyince aramızda tartışma çıktı. Boğuşurken silah patladı. Silahın gerçek olduğunu bilmiyordum" diyen katilin daha önce Muradiye Demir'in oturduğu sitede çalıştığı ortaya çıktı.

Muradiye Terzi hayat doluydu. Eşi Tamay Terzi ile birlikte sık sık gezilere çıkıyordu. Birlikte dalış yapıyor ve paraşütle atlıyorlardı. Hayat dolu olan genç kadın bir katilin kurşunlarıyla can verdi.

Haberin Devamı