Gündem Mutluluğu sel aldı

Mutluluğu sel aldı

Paylaş
Mutluluğu sel aldı

Aydın’da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Kaybolan 4 kişiden 3’ünün cansız bedenlerine ulaşıldı.

Aydın Söke’de gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Demirçay Mahallesi’nde 10 araç sel sularına kapılıp çaya yuvarlandı. Aynı aracın içindeki Eren Kavakçay (19), Hacer Alptekin (54) ile eşi Ali Alptekin (51) sel sularına kapıldı. Bölgede yapılan arama ve kurtarma çalışmalarında Eren Kavakçay, Hacer Alptekin ve Nurten Sivritaş’ın (70) cansız bedenlerine ulaşıldı. Akıntıya kapılıp kaybolduğu düşünülen Ali Alptekin’i arama çalışmaları aralıksız sürüyor.

Haberin Devamı

ARAMALAR SÜRÜYOR

Hacer ve Ali Alptekin çifti ile Erhan Kavaklıçay’ın Demirçay Mahallesi’ndeki bir akrabalarının nişanına gittikleri, dönüş yolunda sel sularına kapıldıkları öğrenildi. Aydın Valisi Yakup Canbolat, “130 aramakurtarma ekibi ile bölgede faaliyet gösteriyoruz. Güneyyaka’da yaşlı bir teyzemizi de yaralı olarak helikopterle hastaneye götürdük” dedi. Koçarlı ilçesinde oluşan hortumda ise Dereköy Mahallesi Camii’nin minaresi ile ağaçlar devrildi. DHA