Gündem 'Neden artist gibi yürüyorsunuz' bıçağı

'Neden artist gibi yürüyorsunuz' bıçağı

Paylaş
'Neden artist gibi yürüyorsunuz' bıçağı

Antalya'da bir grup genç, önlerini kesip, “Neden artist gibi yürüyorsunuz” diyerek tartıştıkları 2 lise öğrencisini bıçakladı

Olay bugün 17.30 sıralarında Yüksekalan Mahallesi'nde meydana geldi. Okul çıkışında Doğu Garajı'na doğru yürüyen İmam Hatip Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Niltuğ Özalan ve 16 yaşındaki Mustafa Raşit'a, 6- 7 kişilik bir grup genç laf attı. “Neden artist gibi yürüyorsunuz” diyen gruptakiler, Özalan ve Taş'dan, “Biz öyle yürümüyoruz” yanıtını aldı.

Haberin Devamı

Bu duruma sinirlenen gruptakiler, liseli gençlere, “Biz yalan mı söylüyoruz?” dedikten sonra saldırdı. Tartakladıkları liseli gençlere daha sonra bıçakla saldıranlar Mustafa Raşit Taş'ı bacağından, Niltuğ Özalan'ı ise kalçasından yaraladıktan sonra kaçtı. Yaralı gençler hemen polisi arayarak yardım istedi.

Kısa sürede lise yanına gelen çok sayıda polis liseli gençlerin verdiği eşkal bilgileri üzerine çevrede saldırganlar hakkında araştırma başlattı. Yaralı öğrenciler ise olay yerine çağrılan ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.