Gündem Olan kıza oldu

Olan kıza oldu

Paylaş
Olan kıza oldu

Bursa'da eski kayınpederini darbettiği için ev hapsine çarptırılan Ülkü Akdemir, kendisiyle beraber aylardır zorunlu ev hapsi yaşayan 3 yaşındaki kızını almaya gelen eski eşi Refik A.'yı bıçakla yaraladı. Anne tutuklanırken, kızı devlet koruması altına alındı.

Ülkü Akdemir (39) beş yıl önce ikinci evliliğini yaptı. Bu evliliğinden bir kız çocuğu oldu. İki yıl önce de boşandı. Kızının velayeti kendisinde kalan Akdemir, ilk eşinden olan oğlu Ahmet Baran Yıldırım (20) ve kızı P.A.A. ile Nilüfer ilçesinde birlikte yaşamaya başladı. Eski kayınpederi Halil A. ile aralarında çıkan bir kavgaya kadının oğlu da dahil oldu. Darbedilen kayınpederin şikayeti sonrası oğul Ahmet Baran tutuklanırken, anne Ülkü Akdemir ise ev hapsine çarptırıldı.

Haberin Devamı

KOCA AĞIR YARALI

Küçük kız P.A.A. da zorunlu olarak ev hapsi çekmeye başladı. Annesi ev hapsinde, ağabeyi de cezaevinde olduğu için evden dışarı çıkamayan, haftanın bir günü babası tarafından alınan P.A.A., 6 günü dört duvar arasında geçiriyordu. 5 Ağustos´ta, kendisini almaya gelen babası Refik A. ile annesi arasında yaşananlara tanık oldu. Akdemir, eski eşini kızına kötü davranmakla suçladı. Çıkan kavgada Akdemir, mutfaktan aldığı bıçakla Refik A.'yı iki yerinden bıçaklayarak yaraladı.

MİNİK KIZIN DRAMI

Eski koca Refik A. kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, ev hapsinde olan Ülkü Akdemir çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Küçük yaşta zorunlu olarak ev hapsi çeken P.A.A., velayeti kendisinde olan annesi tutuklanınca Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Kıza, pedagoglar eşliğinde psikolojik destek verildiği öğrenildi.

Haberin Devamı