Gündem Öldürdü, yattı çıktı, öldürdü

Öldürdü, yattı çıktı, öldürdü

Paylaş
Öldürdü, yattı çıktı, öldürdü

Hasan Küçükyılmaz, 2008'de ilk eşi Nimet Küçükyılmaz'ı iki çocuğunun gözleri önünde silahla başına ateş ederek öldürdü. Yakalandı, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılandı. Katil, cezavinde sadece 7 yıl kaldıktan sonra infaz indirimleri ve denetimli serbestlikten yararlanarak serbest kaldı. Geçen yıl da Özlem Küçükyılmaz ile ikinci evliliğini yaptı. Nimet KüçükyılmazNimet Küçükyılmaz Özlem KüçükyılmazÖzlem Küçükyılmaz Hasan Küçükyılmaz Özlem Küçükyılmaz şiddet nedeniyle eşini terk edip annesinin yanına sığındı. Ama Hasan Küçükyılmaz bu kez hem eşini hem de kayınvalidesini öldürdü, ardından da aynı silahla intihar etti.

İLK EŞİNE ÜÇ KURŞUN

Haberin Devamı

Kamyoncu Hasan Küçükyılmaz (59) ile Bursa'da 2008'de ikinci evliliğini yapan dört çocuk annesi Nimet Küçükyılmaz, daha ilk aylarda gördüğü dayak, şiddet ve baskılar yüzünden evi terk etti. Bunun üzerine Küçükyılmaz, karısına çocuklarının gözü önünde kurşun yağdırdı. Nimet Küçükyılmaz, vücuduna isabet eden üç kurşunla hayatını kaybetti. Ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanan Hasan Küçükyılmaz ise sadece 7 yıl hapis yatıp serbest kaldı.

SOKAKTA POMPALI DEHŞETİ

Memleketi Karabük'e dönen Hasan Küçükyılmaz bir yıl önce Özlem Küçükyılmaz'la ikinci evliliğini yaptı. Hemen ardından dayak ve şiddet başladı. Boşanmak isteyen kadın annesi Nazife Çetingök'ün yanına gitti. Özlem Küçükyılmaz, annesi ile birlikte dışarı çıktı. Hasan Küçükyılmaz, iki kadını takip edip sokakta yollarını kesti. Yanında getirdiği pompalı tüfekle ateş ederek ikisini de öldürdü. Yakalanacağını anlayınca da aynı silahla intihar etti.

Haberin Devamı

KADES'TEN YARDIM ÇAĞIRMIŞ

Cani kocanın bir gün önce "Yarın Allah nasip kısmet ederse, bu arkadaşınız bu dünyada yok", cinayetten sonra da "Ölmesi gerekiyordu, öldü. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Annen de sen de bedelini ödediniz" şeklinde mesaj attığı görüldü. Ölen Özlem Küçükyılmaz'ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü için KADES'ten yardım çağırdığı, gelen polisin "Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın" talebini ise kabul etmediği öne sürüldü.