Gündem Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Paylaş
Ölü taklidi yaparak kurtuldu

Silahlı soyguncunun defalarca kafasına silah kabzasıyla vurduğu görevli, ölü taklidi yaparak kurtuldu

Çekmeköy’de bir otobüs firmasına gelerek silahını çeken şahıs iddiaya göre görevli kadından paraları vermesini istedi. Paraların bulunduğu çekmecenin kapalı olduğunu duyan gözü dönmüş şahıs, görevli kadını silah ile darp etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre olay saat 21.45 sıralarında Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi Park Caddesi'indeki bir otobüs firmasının yazıhanesinde meydana geldi. İddiaya göre müşteri gibi içeri giren kimliği belirsiz şahıs belindeki silahı çekerek, görevli Nursel Kara’dan paraları istedi. Paraların içinde bulunduğu çekmecenin kilitli olduğunu öğrenen ve paraları alamayacağını anlayan zanlı kendisine direnen Kara’nın yüzüne biber gazını sıktıktan sonra elindeki silahın kabzasıyla başına vurmaya başladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Yaklaşık 1 buçuk dakika boyunca bu şekilde darp edilen Kara, kanlar içinde yere yığıldı. Yerde hareketsiz şekilde dakikalarca yatarak ölü taklidi yapan Kara, soyguncun kaçmasından sonra ayağa kalkarak yakınlarına haber verdi. Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının yüzüne ve başına onlarca dikiş atıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan kadın tedavisinin ardından evine gönderildi.

'PARAYI AL, BANA DOKUNMA'

Yaşadığı dehşet anını anlatan Nursel Kara “Müşteri kılığında kapıyı açıp içeri girdi. İçeri girer girmez silahını çekip ‘bu bir soygundur’ diye bağırıp beni işyerinin arka kısmına götürdü. Beni içerdeki mutfak kısmına itti. Ben parayı al, bana dokunma git dedim. Silahla bana vurdu. Önce yüzüme biber gazı sıktı. Ben yere düşünceye kadar silahla başıma defalarca vurdu. Yere düştüğümde yine beni tekmelemeye devam etti. Ben direndikçe kafama daha sert vurmaya başladı. Son çare olarak yerde dakikalarca ölü taklidi yaptım. Bir süre beni bekledikten sonra işyerinden hiçbirşey olmamış gibi çıktı.” dedi.

Haberin Devamı

GÜVENLİK KAMERASINDA

Zanlının işyerine gelerek silah çekmesi ve işyerinden ayrılması güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi. Kamera kayıtlarında işyerine gelen zanlı belindeki silahı Nursel Kara’ya doğru çevirerek tezgahın arkasına geçiyor. Bir süre görünmeyen zanlı daha sonra işyerinden elini kolunu sallayarak çıkıyor. Olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şahsın yakalanması ve olayın aydınlatılması için çalışma başlattı.

Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı