Gündem Ölümün şifreleri sosyal medyada! Genç kız sevgilisini vurmuştu

Ölümün şifreleri sosyal medyada! Genç kız sevgilisini vurmuştu

Paylaş
Ölümün şifreleri sosyal medyada! Genç kız sevgilisini vurmuştu

İzmir'de 18 yaşındaki bir genç kız. 22 yaşındaki sevgilisini silahla şakalaşırken kazayla öldürdü. Meryem ve Miraç adlı iki gencin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları ölümcül kazanın "Geliyorum" dediğini ortaya koydu.

30 Eylül Cumartesi akşamı İzmir Karabağlar Yunusemre Mahallesi'nde yeni yapılmış iki bloklu site silah sesiyle sarsıldı. Sitedeki stüdyo dairelerden birinden gelen bu ses üzerine polisler mahalleye akın etti. Eve çıktıklarında başından vurulmuş halde kanlar içinde yerde yatan Miraç Bulut'u (22) ve hemen başında duran sevgilisi Meryem Özcan'ı (19) buldular. Ağır yaralı Miraç hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı. Meryem ise elinde tuttuğu silahın kazayla ateş aldığını söyledi. Genç kız tutuklandı.

Haberin Devamı

'SENDEN GELSİN ÖLÜM'

İki gencin Instagram ve TikTok'taki hesapları incelendiğinde, ilişkilerinin yaklaşık 2.5 yıl önce başladığı görüldü. Meryem ile Miraç'ın paylaşımlarındaki şarkı ve sözler ise ölümü adeta çağırdıklarını gösterdi. Örneğin ikilinin bir paylaşımında "Senden gelsin ölüm, başım üstüne" sözü var. Miraç, başka bir paylaşımında "Kadere bak bir sen öldürmedin beni. Satmadın ihanet etmedin. Olur da bir gün becerebilirsem bir sana inanmak isterim. Beni şuramdan vur diye. Yozgat’ta yaşayan 59 yaşındaki, üç çocuk Gelen senden gelsin" ifadelerini kullanmış.

SİLAHI DA PAYLAŞTI

Miraç, bir aracın içinde, elinde ölümüne neden olan silahla verdiği pozu da Instagram'da paylaşıp altına "Efendiliğimi korkaklık zanneden, istediği zaman meydan okuyabilir" yazmış. Miraç, ölümünden birkaç dakika önce TikTok'a bir video koymuş. Bu videoda, elindeki silahı gösterip "Bir insana değer vererek onun eline silahı vermiş olursun. Mertse o silahla seni korur, namertse döner ilk fırsatta seni vurur" diyor. Bu paylaşımdan birkaç dakika sonra Meryem o silahı eline alıyor ve boş zannedip tetiği çekince sevgilisini vuruyor.

Haberin Devamı

Miraç Bulut TikTok’ta "Birbirlerini kurşunlayıp hastaneye el ele girdiler" başlıklı bir haberi paylaşıp, altına "Onunla tartışmayı başkasıyla gülmeye değişmem" yazmış.