Gündem Ölümüyle Türkiye'de günlerce konuşulmuştu! Aleyna Çakır'ın ailesi buradan çıkarıldı

Ölümüyle Türkiye'de günlerce konuşulmuştu! Aleyna Çakır'ın ailesi buradan çıkarıldı

Paylaş
Ölümüyle Türkiye'de günlerce konuşulmuştu! Aleyna Çakır'ın ailesi buradan çıkarıldı

Aleyna Çakır olarak bilinen ve 21 yaşında öldürülen Sema Esen'in ailesi Kırşehir'de düştükleri su kuyusundan böyle kurtarıldı.

Kırşehir Kaman ilçesinde bulunan ikametlerinde su kuyusuna düşen Hatun Esen ve düştüğü kuyudan eşini çıkartmak isteyen Mehmet Esen yaralandı.

Haberin Devamı

Yaralı çift Kaman Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı yaşanan olayla ilgili inceleme sürüyor.

ALEYNA ÇAKIR OLAYI NEDİR?

1999 doğumlu Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen Keçiören İlçesi Yükseltepe Mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki bir genç kızdır. Takma isim kullandığı bilinen Aleyna Çakır'ın asıl ismi Sema Esen'dir.

Aleyna Çakır, 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun'un, Çakır'a şiddet uyguladığı anlara ait görüntüler, bir süre sonra sosyal medyaya sızdı. Bunun üzerine Ümitcan Uygun polis ekiplerince gözaltına alındı. Uygun, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Aleyna Çakır'ın, sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından dövüldükten sonra bayıldığı videonun ortaya çıkmasıyla ölüm olayı sosyal medyada gündem olmuştu.

Haberin Devamı

Sema Esen'in hayatını kaybetmesinin şüphelisi Ümitcan Uygun yargılandığı başka bir davadan da 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.