GündemÖnce taciz sonra kaza

Önce taciz sonra kaza

Paylaş
Önce taciz sonra kaza

Konya'da bir üniversite öğrencisine ara sokakta bıçak dayayıp tacize kalkışan 23 yaşındaki Ali A., genç kızın elindeki termosla kafasına vurmasıyla amacına ulaşamadı. Kaçan tacizci, olaydan 1.5 saat sonra otomobiliyle bu kez bisiklet kullanan bir mimara çarpıp öldürdü.

Ögrenci N.Ü. (24), kaldığı Selçuklu Yurdu'ndan sabah 06.00'da çıkmış, okuluna yürüyerek gidiyordu. Bir otomobilin takip ettiğini fark edince kurtulmak için ara sokağa girdi. Araçtan inen Ali A., koşarak N.Ü.'nün yanına geldi ve elindeki bıçakla kızı duvara dayayıp tacize başladı. Genç kız can havliyle elindeki kahve dolu termosla adamın başına 4-5 kez vurup, çığlık attı. Panikleyen Ali A. kaçarken, N.Ü. ise polise gidip şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Polisin her yerde aradığı Ali A. olaydan 1.5 saat sonra bisiklet kullanan mimar Cihan Mert'i (31) otomobiliyle arkadan çarpıp öldürdü. Sonra da polisi arayıp "Kazaya karıştım" diyerek kendini ihbar etti. Polis, olay yerine geldiğinde kazayı yapanın, N.Ü.'ye tacize kalkışan kişi olduğunu anladı. Daha önce bir de gasp olayına karıştığı belirlenen Ali A. tutuklandı. N.Ü., "Ben kurtuldum ama o adam başkasını öldürdü" dedi.