Gündem Operasyonda 'Ece' detayı

Operasyonda 'Ece' detayı

Paylaş
Operasyonda 'Ece' detayı

İstanbul'da 3 farklı cinayete karışan, kendilerini polis gibi tanıtıp insan kaçıran 'Çirkinler Çetesi'ne düzenlenen operasyonda Ece Ronay ile ilgili bir detaya ulaşıldı. Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in işyerinin kurşunlanması olayını da bu çetenin gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü dün sabah düzenlediği 'Mahzen-2' operasyonuyla ‘Çirkinler’ olarak bilinen suç örgütünü çökertti. Liderliğini yurtdışında bulunan Zuhat Altunç'un yaptığı şebekenin 25 üyesi gözaltına alındı. Ayrıca çeşitli suçlardan cezaevinde olduğu belirlenen 22 çete üyesi de ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü. En önemli gelir kaynağının uyuşturucu ticareti olduğu belirlenen 'Çirkinler' çetesinin suç dosyası epey kabarık.

Haberin Devamı

Çete, Rüstem Topçi'yi 20 Şubat 2023'te, Şakir Zana ile Abdulmelik Ateş'i ise 7 Ağustos 2023'te öldürmüş. Çete üyeleri polis kılığına girerek iş insanı Y.D.'yi kelepçeleyip gözaltına alma bahanesiyle Beykoz'daki bir kafeteryadan kaçırmış. Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in işyerini de bu çete kurşunlamış. Ece Ronay bu olayla ilgili gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. Ronay, bu olayla ilgisinin olmadığını söylemişti.

Haberin Devamı