Gündem Otomobilde can pazarı

Otomobilde can pazarı

Paylaş
Otomobilde can pazarı

Kamyonla çarpışan ototmobilde sıkışan çifti kurtarmak için herkes seferber oldu

Bursa’nın Orhangazi İlçesi yakınlarında, Küçük Sanayi Sitesi’ne giriş yapmak isteyen kamyona çarpan otomobilde bulunan 52 yaşındaki Veysel Kurt ile eşi 51 yaşındaki Şahinde Kurt yaralandı. Kaza sonucu otomobilde sıkışan çift, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün öğle saatlerinde Orhangazi-Gemlik Karayolu Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı’nda meydana geldi. İstanbul’dan Bursa yönüne gitmekte olan Veysel Kurt yönetimindeki 34 HYV 59 plakalı otomobil, Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı’na iddiaya göre dikkatsiz bir şekilde giren 61 yaşındaki Mehmet Sevimli yönetimindeki 16 ZK 275 plakalı kamyona çarptı. Kamyonla birlikte sürüklenen otomobil site girişinde durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü Veysel Kurt ile eşi Şahinde Kurt yaralandı. Otomobil içinde sıkışan çifti kurtarmak için sağlık ve itfaiye ekipleri ile çevrekiler seferber oldu.

Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından araç içindeyken yapıldı. Otomobilde sıkıştıkları yerden kurtarılan yaralılar, ambulanslarla Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Kamyon sürücüsü Mehmet Sevimli’nin gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hasan BOZBEY/ ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)