Gündem Oylar sayılmaya başladı: Erdoğan'dan ilk paylaşım: Şimdi oylara sahip çıkma zamanı

Oylar sayılmaya başladı: Erdoğan'dan ilk paylaşım: Şimdi oylara sahip çıkma zamanı

Paylaş
Oylar sayılmaya başladı: Erdoğan'dan ilk paylaşım: Şimdi oylara sahip çıkma zamanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de oy verme işleminin bitmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan, paylaşımında "Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de oy verme işleminin bitmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Kıymetli yol ve dava arkadaşlarım…

Saat 17.00 itibarıyla tüm yurtta oy verme işlemi sona erdi.

Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti.

Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye kadar tüm kardeşlerimden görevli oldukları sandıkların başından ayrılmamasını, milletin iradesine sonuna kadar sahip çıkmasını önemle rica ediyorum…

ERDOĞAN, OYUNU KISIKLI'DA KULLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak Cumhurbaşkanlığı Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için oyunu kullanacağı Saffet Çebi Ortaokulu'na saat 13.15 sıralarında geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı burada Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı.

Haberin Devamı

Oy kullanacağı sınıfa giren Cumhurbaşkanı Erdoğan, sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Pusula ve mührü alan Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine girerek oyunu kullanırken, eşi Emine Erdoğan da oyunu kullandı.