Gündem Özyeğin Üniversitesi’ne 11 öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisi alınacak. İşte detaylar…

Özyeğin Üniversitesi’ne 11 öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisi alınacak. İşte detaylar…

Paylaş
Özyeğin Üniversitesi’ne 11 öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisi alınacak. İşte detaylar…

Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi ile Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun bölümlerine 11 öğretim üyesi, 2 araştırma görevlisi alınacak. İşte ilanın detayları…

Özyeğin Üniversitesi’nin Havacılık Yönetimi, Pilotaj, Makine Mühendisliği, Hukuk ve Otel Yöneticiliği bölümlerine 11 öğretim üyesi, 2 araştırma görevlisi alınacak. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Özyeğin Üniversitesi’ne 2547 Sayılı Yüksek Öğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği" hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak öğretim üyesi alınacak.

İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır. Öğretim üyeleri kadrolarına başvuracakların; bölümü belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını (Doktor öğretim üyesi başvurusu için 3 takım, Profesör ve Doçent başvuruları için 5 takım) vermeleri gerekmektedir. Başvurular bu ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde Özyeğin Üniversitesi İnsan Kaynaklarına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilir. Postadaki gecikmeler ve eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmaz. İnternet üzerinden başvurular kabul edilmez.

Haberin Devamı

ÖĞRETİM ÜYESİ İLANI İÇİN TIKLAYIN

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31. Maddesi ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre Araştırma Görevlileri alınacak.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI İÇİN TIKLAYIN