Gündem Paralı askerin Bodrum katliamı

Paralı askerin Bodrum katliamı

Paylaş
Paralı askerin Bodrum katliamı

Bodrum'da emlakçılık yapan Rus anne ve 15 yaşındaki kızı silahla öldürüldü. Çarşafa sarılmış cesetleri uçurumda bulundu. Katilin, Rus kadının eski eşi olduğu ortaya çıktı. Paralı asker olan katilin Litvanya'dan Bodrum'a otomobille geldiği, cinayet sonrası küçük oğlunu da alıp Ankara'dan uçakla kaçtığı belirlendi.

Rus İrina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana'dan üç gün haber alamayan Belaruslu arkadaşı I.S.Y., 27 Kasım'da annekızın Bodrum Konacık'taki evlerine gitti. Belaruslu kadın, kapıyı kırıp girdiğinde yerde, perdede ve koltukta kan izleri görünce polisi çağırdı. 6 adet boş kovan bulan polis, bir aracın izini İçmeler'e kadar takip etti. Tavşanburnu mevkinde dik yamaçta çarşafa sarılmış ve iple bağlanmış halde Rus kadın ve kızının cesetleri bulundu.

Haberin Devamı

FRANSA ÜZERiNDEN KAÇTI

Katilin Dvizova'nın eski eşi Litvanyalı paralı asker A.K (46), olduğu belirlendi. A.K. 20 Kasım'da Edirne'den otomobille giriş yapmış, Bodrum'a gelip bir otele yerleşmişti. Cinayeti işledikten sonra aracıyla cesetleri atmaya İçmeler'e gittiği, 45 dakika o bölgede kaldığı tespit edildi. Daha sonra yanına aldığı öz oğlu M.K. (5) ile 24 Kasım’da Irina Dvizova'nın otomobiliyle Ankara'ya gittiği, oradan önce Fransa’ya sonra Litvanya’ya geçtiği saptandı.

VELAYET ANLAŞMAZLIĞI

Irina Dvizova ile eski eşi A.K. arasında çocukları M.K.’nin velayetinden kaynaklı anlaşmazlık bulunduğu, kadının 6 ayrı şikayeti üzerine eski eş hakkında toplamda 6 ay uzaklaştırma kararı verildiği fakat şahsın Türkiye’de bulunmaması nedeniyle kararın tebliğ edilemediği ortaya çıktı. Yapılan ön otopside annenin 3, kızının ise 2 kurşun ile vurularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayette kullanılan tabanca ise çöp konteynerinde bulundu. Fırat AKAY/DHA

Haberin Devamı