Gündem Parti dönüşü facia

Parti dönüşü facia

Paylaş
Parti dönüşü facia

Doğum günü partisinden dönen 5 arkadaşı taşıyan otomobil önce kontrolden çıkarak takla attı, ardından da bir binanın 5 metre derinliğindeki bahçesine düştü. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı

İstanbul'daki kaza, Büyükçekmece Sinanoba Çarmıklı Caddesi Larasu Evleri Mevkiinde saat 23.40 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre olay şöyle gelişti: 5 arkadaş, Büyükçekmece sahildeki bir mekanda, Merve Ezekay'ın 18'inci yaş gününü kutlamak için bir araya geldi. Doğum günü kutlamasının ardından Siyabend Çam'ın kiraladığı araca binen gençler, Mimarsinan'a doğru yola çıktı. Çarmıklı Caddesi'nde Çam'ın kullandığı araç aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Kaldırıma çarparak havalanan araç takla atarak inşaat halindeki bir binanın 5 metre derinliğindeki bahçesine düştü.

İçinde 5 kişinin bulunduğu otomobilin kaza yaptığını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık birimlerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yoğun çalışma sonucu Baran Demirel ile Uğur Savaş'ın cansız bedenlerini demir yığınına dönen araçtan çıkardı. Otomobilden yaralı olarak kurtarılan Merve Ezekay, Aslı Toprak ve Siyabend Çam Silivri Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doktorlar yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

Haberin Devamı

Kaza sırasında yoldan geçen bir vatandaş, "Araç hızlı bir şekilde geldi. Şoför, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı, takla atarak şarampole yuvarlandı. Aracın içerisinde bayan da vardı. Araç çok süratliydi. Polislerin söylediğine göre araç yaklaşık 150 kilometre hızla ilerliyormuş" diye konuştu.

Baran Demirel'i tanıdığını söyleyen Caner Buğday ise, "Araçta 5 kişilerdi. Çok hızlı gidiyorlarmış. Otomobil kaldırıma vurup şarampole yuvarlanmış. Araçta 2 kişi sıkışmıştı. Diğer yolcuları sağlık görevlileri çıkarttı. Baran Batıköy Lisesi son sınıf öğrencisiydi" dedi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan polis, kaza sırasında aracı kimin kullandığını ve alkollü olup olmadığını araştırıyor.

Haberin Devamı

İbrahim AKTÜRK/ İSTANBUL, DHA