Gündem 'Polis amcalar bizi oynamaya getirdi'

'Polis amcalar bizi oynamaya getirdi'

Paylaş
'Polis amcalar bizi oynamaya getirdi'

Adana Emniyet Müdürlüğü, "Çocukça bir gün" projesi kapsamında eğlence merkezine götürdüğü 200 çocuğa doyasıya eğlenme fırsatı sundu

Adana Emniyet Müdürlüğü, "Çocukça bir gün" projesi kapsamında, çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak için eğlence programı düzenledi. İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, çocukları bulundukları ortamlardan kısa süreli de olsa uzaklaştırarak, farklı ilgi alanlarıyla tanışmalarını sağlamak ve kendilerine değer verildiği fikrini geliştirmek için çalışma yürütüyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda hazırlanan "Çocukça bir gün" projesiyle çocukların fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanıyor. Proje kapsamında, polisler tarafından Anadolu İlkokulu ile Seniha Çobanoğlu İlkokulu’ndan öğretmenleri nezaretinde Gökkuşağı Eğlence Merkezi’ne getirilen 200 çocuk, burada ücretsiz verilen oyun jetonlarıyla doyasıya eğlendi.

Öğretmenlerin ve polislerin yakından ilgilendiği çocuklar eğlenceli anlar yaşadı. Anadolu İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Emine Coşkun, normal zamanda gelemedikleri eğlence merkezinde doyasıya eğlenmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, "Polis amcalar bizi oynamaya getirdi. Bugün çok mutluyum. Bizi buraya getiren polislere çok teşekkür ederiz" dedi.

Haberin Devamı

Öğrencilerden Sedef Şahin ise eğlence merkezinde atlara bindiklerini, oyun oynadıklarını anlatarak, "Hayatımda böyle güzel bir yere gelmemiştim. Bir de hiç para ödemiyoruz, her şey ücretsiz. Polis amcalara çok teşekkür ederim" diye konuştu.

AA