Gündem Ramazan alışverişinden dönen yaşlı çifti kaza ayırdı

Ramazan alışverişinden dönen yaşlı çifti kaza ayırdı

Paylaş
Ramazan alışverişinden dönen yaşlı çifti kaza ayırdı

Muğla'da Ramazan ayı nedeniyle pazara giderek alışveriş yapan yaşlı bir çiftin içinde bulunduğu otomobil, evlerine dönüş yolunda şarampole yuvarlandı

Otomobil sürücüsü 79 yaşındaki Ali Girgin’in öldüğü kazada, eşi 75 yaşındaki Hidaye Girgin de ağır yaralandı. Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında, Çiftlik Köyü girişinde meydana geldi. Ali Girgin, eşi 75 yaşındaki Hidaye Girgin ile öğleden sonra Muğla merkezdeki Akyol semt pazarına giderek ramazan alışverişi yaptı.

Yaşlı çift, alışveriş sonrası, yaşadıkları Çiftlik Köyü’ne 79 yaşındaki Ali Girgin yönetimindeki 48 ET169 plakalı otomobille hareket etti. Köye yaklaşık 3 kilometre kala, virajı alamayan Girgin yönetimindeki otomobil, şarampole yuvarlandı, bir çam ağacına çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri Ali Girgin’in olay yerinde yaşamını kaybettiğini belirledi, Hidaye Girgin’i de ambulansla Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hidaye Girgin’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza yerine gelen çiftin yakınları ölüm haberi üzerine gözyaşlarını tutumadı. Girgin çiftinin yurtdışında 3 çocukları ve 5 torunlarının olduğu öğrenildi.

Cavit YILDIRIM/MUĞLA, (DHA)