Gündem Reina katliamcısı elinde bomba patlatmış

Reina katliamcısı elinde bomba patlatmış

Paylaş
Reina katliamcısı elinde bomba patlatmış

Reina'da yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Katliamı yapan terörist olay yerinden kaçmak için elinde sis bombası patlatarak kendisine yaralı süsü verdi. Bu sayede dikkat çekmeyen saldırgan kaçtı. Katliamda ölenlerden biri ise teröristi tekmelemeye çalıştı ama...

Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın verdiği bilgiye göre,

Terörist komşu bir ülkeye kaçmış olabileceği iddiası gündemede. Salldırının yaşandığı gece Reina'daki bütün güvenlik kameraları çalışır durumdaydı.

Polisin elinde saldırı anı ve sonrası şehir içinde ve şehir dışında kaydedilmiş saatlerce görüntü kaydı bulunuyor.

Şu ana kadar elde edilen bilgilere göre gece kulübü içinde bir silahla ateş açılmış ve saldırgan tek başına.

AKŞAM SAATLERİNDE ORAYA GİTMİŞ



Terörist 15 Aralık'ta Konya'dan İstanbul'a gelmiş. 3 gün boyunca Başakşehir'de kiraladığı bir dairede kalmış. Saldırgan yılbaşı günü akşam saatlerinde Başakşehir'den Zeytinburnu'na gidiyor. Zeytinburnu'nda teröristle ilgili iki ev tespit edildi.

Terörist katliamın ardından kendisine saldırı kurbanı süsü vermek için yanında getirdiği sis bombalarından birisini kasıtlı olarak elinde patlattı.



Reina saldırganının uyruğunu açıkladı


TERÖRİSTE TEKME ATMAYA ÇALIŞTI!



Bu sırada gece kulübündeki bir müşteri de saldırgana tekme atmaya çalıştı. Bu müşteriyi bertaraf eden terörist daha sonra yaralı elini göstererek saldırının kurbanlarından biri gibi davranıp dışarı çıktı.

Ardından bölgeden uzaklaştı.