GündemŞaban Ataş'ın cesedi yayında bulundu! Stüdyoda kan donduran anlar

Şaban Ataş'ın cesedi yayında bulundu! Stüdyoda kan donduran anlar

Paylaş
Şaban Ataş'ın cesedi yayında bulundu! Stüdyoda kan donduran anlar

Muğla'da 22 Mart'ta kaybolan Şaban Ataş'ın korkunç bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, "Kocamı en yakın arkadaşı, benim de sevgilim olan Burhanettin öldürdü" itirafı sonrası talihsiz adamın cansız bedenine ulaşıldı! Bugün yayına katılan Karabulut, Türkiye'nin konuştuğu cinayetin detaylarını anlattı. Şaban Ataş'ın cesedinin yerini eski eşi Emine Karabulut ile oğlu tarif etti.

Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki cinayet itirafıyla sarsıldı. Muğla Seydikemer'de oturan 3 çocuk babası Şaban Ataş'ın 22 Mart'ta gizemli bir şekilde kayıplara karıştı. Ataş'ın hayatından endişe eden ailesi, kayıp başvurusu yaptı. Ancak, güvenlik güçlerinin tüm çabalarına rağmen Ataş bulunamadı.

Haberin Devamı

Ataş'ın bulunması için aile üyeleri Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katıldı. Şaban Ataş'ın bir süre önce boşanmalarına rağmen aynı evi paylaştığı eski eşi Emine Karabulut, canlı yayın çıkışında Müge Anlı'ya kan donduran cinayeti anlattı. "Kocam Şaban'ı en yakın arkadaşı olan sevgilim öldürdü" diyen Emine Karabulut, "Olay günü kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu" ifadelerini kullandı.

Karabulut'un ifadesinden yola çıkan polis, Sarıyer mevkisine gittiğinde üzeri taşlarla örtülü bir erkek cesediyle karşılaştı. Cesedin kayıp olan Ataş'a ait olduğu anlaşıldı. Ataş'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na alındı.

Haberin Devamı

KAN DONDURAN CİNAYETİN DETAYLARINI ANLATTI

Emine Karabulut, cinayetin ayrıntılarını tek tek anlattı. Olay günü kocasının cesedinin taşınmasına oğlunun da yardım ettiğini söyleyen Karabulut şu ifadeleri kullandı: "Ben vicdan azabından duramıyorum. O gün kahvaltı yaptık Şaban bana WİFİ'nin fişini sordu bulamamıştım. Hakaret etti nereye koyduğunu ne yaptığını bilmiyorsun dedi. Burhanettin de dayanamadı arkasından vurdu.

"BEYAZ ÇAMAŞIR İPİ VARDI..."

Vurunca etkisiz kaldı koltuğun üzerinde beyaz çamaşır ipi vardı boynuna doladı sıktı ondan sonra ben olayın şokuyla direkt oğlu Mert'i kaldırdım. Mert'e "Burhan Amcan babanın kafasına vurdu aşağı gel" dedim. Sonra aşağı indiğimde Burhanettin Şaban'ın kollarını bağladı sarkmasın bağlamıştı. Morarmıştı artık Şaban. Mert aşağı geldiğinde çok şaşkın şaşkın bir rüya alemindeymiş gibi şaşkın bakmaya başladı.

"AYAKKABISI İLE CÜZDANLARINI PARALARINI HER ŞEYİ YAKTIM"

Burhanettin "Örtü getir direkt saralım" dedi. Halı örtüm vardı onu getirdim sardım ve Şaban'ın cesedini aşağı depoya koyduk. Mert'e de kızdı bana da "Hızlıca çıkartalım akşamüzeri yaylaya götürelim" dedi Ayakkabısını cüzdanlarını her şeyini yaktım, paralarını dahi yaktım. Ama çok pişmanım ben hiç öldürmeye teşebbüs etmedim, ben vurmadım. Ben sadece taşımaya yardım etti. Vurdum kafasına dedi, sopayla vurmuş bizim beysbol sopamız vardı mutfakta camın kenarında onunla vurmuş"

Haberin Devamı

İKİ SEVGİLİ YÜZLEŞTİ!

Ardından yayında Emine Karabulut ile Burhanettin karşı karşıya geldi. Sevgilisinin iddialarını reddeden Burhanettin Öztürk "Ben çayı içtikten sonra çıktım gittim benimle hiç alakası yok" dedi. Ben öldürmedim, vurmadım diyen Burhanettin Öztürk, Şaban Ataş'ı kendisinin öldürmediğini söyledi.

Emine Karabulut ise "Her şey doğru Müge Hanım, benim de hayatım bitti, çocuklarımın da hayatı bitti" dedi.

İŞTE ŞABAN ATAŞ'IN CESEDİNİN BULUNDUĞU ANLAR!

Korkunç cinayete kurban giden Şaban Ataş'ın cesedinin yerini eski eşi Emine Karabulut ile oğlu tarif etti. Müge Anlı ekibinin Ataş'ın cesedini gördüğü anlarda stüdyo buz kesti.