Gündem Sakarya Nehri'nde kahreden görüntü! Muhammed'in cesedi bulundu

Sakarya Nehri'nde kahreden görüntü! Muhammed'in cesedi bulundu

Paylaş
Sakarya Nehri'nde  kahreden görüntü! Muhammed'in cesedi bulundu

Sakarya Nehri'ne dün giren ve akıntıya kapılan 10 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed Almhımıd'ın cansız bedeni bulundu.

Sakarya Nehri'ne dün giren ve akıntıya kapılan Suriye uyruklu Muhammed Almhımıd'ın (10), bu sabah dalgıçlar tarafından cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam Adapazarı ilçesinde, Sakarya Nehri'nin geçtiği Adapazarı Güneşler mevkisinde meydana geldi. Suriyeli Muhammed Almhımıd, iddiaya göre, arkadaşlarıyla serinlemek için nehre girdi. Akıntıya kapılan Muhammed, gözden kayboldu.

Muhammed'in cesedi bulundu! Sakarya Nehri'nde kahreden görüntü Sakarya Nehri'ne dün giren ve akıntıya kapılan 10 yaşındaki Suriye uyruklu Muhammed Almhımıd'ın cansız bedeni bulundu.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İhbarla bölgeye polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Gece yapılan arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Bu sabah AFAD İl Müdürlüğü ekipleri ve Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıçları, bölgeye yakın yerde yaptıkları aramada, çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Muhammed'in cesedi, sudan çıkarılıp, otopsi merkezine götürüldü. Çalışmaları nehir kenarında izleyen Muhammed'in babası Ahmad Almhımıd ve yakınları ise büyük üzüntü yaşadı.

Haberin Devamı