Gündem Sapık müdür yardımcısına 24 yıl istemi

Sapık müdür yardımcısına 24 yıl istemi

Paylaş
Sapık müdür yardımcısına 24 yıl istemi

Adana'da 2 kız öğrencisini elle taciz ettiği iddia edilen lise müdür yardımcısı 44 yaşındaki H.Ö. hakkında 24 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı

Kent merkezindeki bir lisenin 9’uncu sınıf öğrencileri 14 yaşındaki Z.P. ile aynı yaştaki H.A., geçen aralık ayında, okul müdür yardımcısı H.Ö.’nün kendilerini taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine gözaltına alınan H.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.Ö. hakkında ’çocuğun cinsel istismarı’ suçundan Adana 8 ve 10’uncu Asliye Ceza mahkemelerinde dava açıldı.

ODASINA ÇAĞIRDI VE SOYUNMASINI İSTEDİ

Davada, müdür yardımcısının her öğrenci için 12’şer yıldan toplam 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, "...Lisesi müdür yardımcısı olan sanığın, Z.P.’yi nöbetçi öğrenci olduğu bir gün odasına çağırarak, üzerini soyunmasını söylediği, kolunu tutarak gözlerinin içine bakmak suretiyle cinsel yönden taciz ettiği anlaşılmıştır" denildi.

"BÖBREĞİM AĞRIYOR, MASAJ YAP"

H.A.’ya yönelik taciz suçuyla ilgili iddianamede de, "...öğrenciyi okuldan kaçtığı zannıyla çağırttığı, üzerinde sigara arar gibi yaparak kalçasını ellediği, aralık ayının başında ise öğrencinin böbreğinin ağrıdığını söylediği, böbreğinin bulunduğu bölgeyi masaj yaparmışçasına sıktığı, elini omzuna atarak göğüs hizasında ceketini düzelttiği, eylemlerin cinsel istismar kapsamında bulunduğu anlaşılmıştır" ifadesi yer aldı.

Müdür yardımcısının yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.