Gündem Scooter kullanan 2 gençten kahreden haber geldi!

Scooter kullanan 2 gençten kahreden haber geldi!

Paylaş
Scooter kullanan 2 gençten kahreden haber geldi!

Antalya Muratpaşa'da 18 yaşındaki iki lise öğrencisi Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan elektrikli scooter kullanırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde otomobilin çarptığı elektrikli scooterdaki lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı (18) ile Ada Kayahan (18) hayatını kaybetti.

Haberin Devamı
Antalya'da scooter faciası iki liseliyi hayattan kopardı Antalya’da scooter ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada scooter üzerinde bulunan lise öğrencisi iki genç hayatını kaybetti.

EVLERİ GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTILAR

Kaza, gece saatlerinde Portakal Çiçeği Caddesi'nde meydana geldi. Üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ile Ada Kayahan, dershaneden çıktıktan sonra arkadaşları ile buluşup yemek yedi ve evlerine gitmek için elektrikli scootera bindi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

 Balcı'nın kullandığı scooterın, süratli olduğu iddia edilen Can G.'nin idaresindeki 07 BBS 63 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Balcı ve Kayahan, yola fırladı. İhbarla gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan 2 arkadaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazeler, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Balcı ile Kayahan'ın çocukluk arkadaşı oldukları, Balcı'nın kız arkadaşını evine götürmeye gittiği öğrenildi.

Haberin Devamı

 Bu arada otomobil sürücüsü Can G. gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.