Gündem Seçil'e gidecek parayı sevgilisi getirmiş

Seçil'e gidecek parayı sevgilisi getirmiş

Paylaş
Seçil'e gidecek parayı sevgilisi getirmiş

Bankacı Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Avukat Candaş Gürol "Fondan haberim yoktu" demişti. Gürol'un bir iş insanının Seçil'e vereceği para dolu çantayı bizzat taşıyıp ofisine teslim ettiği ortaya çıktı.

'Fatih Terim Fonu' adı altında kurduğu saadet zinciriyle tanınmış birçok ismi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan bankacı Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Avukat Candaş Gürol, olayla ilgili verdiği ifadede, "Seçil ile aramız 2022 Kasım’da açıldı. Gün içinde Seçil’e ulaşamaz oldum. Akşamları başka odaya geçip, gizli konuşmalar yapmaya başladı. Hayatında başka birisi olduğunu düşünüyordum. Şubatta ilişkimi sonlandırdım. Fon vaadinden haberim yoktu" demişti.

Haberin Devamı

ÇANTAYI OFiSE BIRAKTI

Ancak davada şikayetçi olan iş insanı İsmail İbrahim Çağlar'ın, değerlendirmesi için Seçil Erzan'a teslim ettiği 2 milyon 910 bin doları Avukat Candaş Gürol'un çanta içinde getirdiği ortaya çıktı. Çağlar'ın sekreteri Sanem Oktay mahkemede, "13 Mart günü patronum beni arayıp, Candaş Gürol'un getireceği çantayı Seçil Erzan'a teslim etmem gerektiğini söyledi. Gürol çantayı getirip ofise bıraktıktan sonra döndü. Ben de bu çantayı Seçil Erzan'a verdim" dedi.