Gündem Şehide veda

Şehide veda

Paylaş
Şehide veda

Cudi Dağı'nda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 35 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu'nun cenazesi memleketi Mersin'in Silifke İlçesi'nde toprağa verildi.

Silifke Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınan evli 2 çocuk babası olan Mehmet Bostanoğlu’nun cenazesi Atik Mahallesi’ndeki annesi Sıdıka Bostanoğlu’nun evinin önüne getirildi. Burada yakınlarının helallik aldığı şehit cenazesi törenin yapılacağı Merkez Alaaddin Camii’ne getirildi. Buradaki törene Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Jandarma Komutanı Albay Bedri Dursun şehit yakınlarıyla yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Kalabalık, burada sık sık ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ sloganları attı.

Haberin Devamı

Şehidin eşi Gülsüm Bostanoğlu, tabuta sarılıp bir süre gözyaşı döktü. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve bir kadın polis memuru, şehidin eşi Gülsüm ile çocukları Alper ve Batuhan’ı, teselli etmeye çalıştı.

İl Müftüsü Ali Melek’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit Mehmet Bostanoğlu’nun cenazesi Asri Mezarlıktaki Şehitlikte gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)