Gündem Sıcaktan bunaldı, martıları kurşunladı! 5 kişi yaralandı

Sıcaktan bunaldı, martıları kurşunladı! 5 kişi yaralandı

Paylaş
Sıcaktan bunaldı, martıları kurşunladı! 5 kişi yaralandı

Yalova’da sıcaktan bunalan bir kişi serinlemek için çıktığı evinin balkonunda martıların çıkardığı seslerden rahatsız olup, pompalı tüfekle martılara doğru ateş açtı.

Yalova'da, evinin balkonundan pompalı tüfekle ateş eden U.G. (20), yakındaki hastanenin kantinindeki 5 kişiyi yaraladı. Gözaltına alınan U.G.'nin, sıcaktan bunalıp çıktığı balkonda, seslerinden rahatsız olduğu için, martılara ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı

SIRT VE KAFALARINDAN YARALANDILAR

Saat 01.00 sıralarında, Çiftlikköy ilçesi Sahil Mahallesi'nde meydana gelen olayda, özel hastanenin kantinindeki İbrahim Akça, Ahmet Aydoğdu, Diyar İyisen, İbrahim Köse ve Ferdi Kavraz, nereden geldiği bilinmeyen saçmalarla yaralandı. Sırt, kafa ve yüzlerinden yaralanan 5 kişi, hastanede tedaviye alındı.

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

İhbarla hastaneye sevk edilen ve inceleme yapan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerinin ardından, şüphelinin U.G. olduğunu belirledi. Polisin, evinde gözaltına aldığı U.G., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SICAKTAN BUNALDI, MARTILARA ATEŞ AÇTI

İfadesi alınan şüpheli, sıcaktan bunaldığı için balkona çıktığını, martı seslerinden rahatsız olduğu için evdeki pompalı tüfekle 4 el ateş ettiğini söyledi. U.G.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA TERMOMETRELER 34 DERECEYİ GÖRDÜ

İstanbul'da hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlar İstanbul sahillerine akın etti. Termometreler 34 dereceyi gösterirken, Üsküdar sahiline gelenler serinlemek için soluğu denizde aldı.

Son günlerde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte İstanbullular serinlemek için sahillere akın etti. Sıcaktan bunalıp soluğu Üsküdar sahilinde alan bazı vatandaşlar denize girerek serinledi. Yüzerek serinleyen vatandaşlar sahilleri doldururken, İstanbul'da termometreler 34 dereceyi gösterdi.

AKOM'DAN ÇÖL SICAKLARI UYARISI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nden (AKOM) sıcaklar hakkında açıklama yapıldı. Açıklamada, "Çöl sıcaklarını batı kesimlere taşımasıyla 13-14 Temmuz tarihlerinde gün boyunca sıcaklıkların mevsim normallerinin 6-8°C üzerine yükseleceği, bölgesel olarak yeni sıcaklık rekorlarının ölçülebileceği tahmin ediliyor. Artan sıcaklıklar ve düşük seyreden nem oranlarının, çalı ve orman yangını riskini de yükselttiğini dikkate alan İBB ekipleri, 2 gün boyunca nöbet sistemiyle teyakkuzda olacak" denildi.