Gündem Siirt'te korkunç kaza! Anne ve 5 çocuğu feci şekilde can verdi

Siirt'te korkunç kaza! Anne ve 5 çocuğu feci şekilde can verdi

Paylaş
Siirt'te korkunç kaza! Anne ve 5 çocuğu feci şekilde can verdi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde çıkan yangında anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti, sürücü olan baba yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Siirt- Kurtalan yolu, Gözpınar köyü Çay Geçit mezrasında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 72 KA 229 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Devrilen otomobil alev alarak yanmaya başlarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

6 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Yanan otomobil itfaiye tarafından söndürülürken, ekiplerin yaptığı kontrolde, aralarında çocukların da bulunduğu 6 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan 1 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak, tedaviye alındı. Kazada, yanan otomobilde yaşamını yitiren 6 kişinin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU; HEPSİ AYNI AİLEDEN

Siirt’in Kurtalan ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrilen otomobilin alev alması sonucu yaşamını yitiren 6 kişinin ve yaralanan sürücünün kimliği belli oldu. Kazada yaralanan sürücünün Mehmet Yaşar, hayatını kaybedenlerin de eşi Aynur ile çocukları Rodi, Bahoz, Beritan, Cudi ve Viyan olduğu belirlendi. Mehmet Yaşar’ın, yaralı olarak kaldırıldığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürerken, kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedeni ise Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.