Gündem Sinan Sardoğan çocuğu böyle kandırmış! 'Benimle gel yakında bir yere...'

Sinan Sardoğan çocuğu böyle kandırmış! 'Benimle gel yakında bir yere...'

Paylaş
Sinan Sardoğan çocuğu böyle kandırmış! 'Benimle gel yakında bir yere...'

Müge Anlı’daki Sinan Sardoğan'ın, 2018 yılında tecavüz ettiği belirlenen çocuğu kandırmak için söylediği sözler ortaya çıktı.

Tokat'ta 65 yaşındaki Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili Müge Anlı'nın programına çıkan Sinan Sardoğan, Avcılar'da 2018'de çocuğa yönelik cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle tutuklandı.

Haberin Devamı

MAVİ RENKLİ KOT PANTOLONLU BİRİSİ

İddiaya göre, Firuzköy Mahallesi'nde 3 Ekim 2018'de o dönem 12 yaşında olan A.A. ve kardeşi M.A. evlerinin önünde oyun oynarken ismini 'Osman' olarak bildikleri 30 – 35 yaşlarında 1.70 boylarında mavi renkli kot pantolonlu birisi gelmişti. 

Bunun üzerine çocuklardan A.A. ile metruk bir binada hamama benzeyen bir alana götürüp cinsel istismarda bulunmuştu. 

KİMLİĞİ MÜGE ANLI'YA ÇIKANA KADAR TESPİT EDİLEMEDİ

Çocuk ve ailelerinin şikayeti üzerine o dönem Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada şüpheli şahsın kimliği bir türlü tespit edilemedi.

Ta ki Sinan Sardoğan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkana kadar. Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Müge Anlı İle Tatlı Sert Programına katılan kişinin eşkalini inceledi.

Haberin Devamı

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Ekiplerce yapılan çalışmada, Arife Gökçe'nin Tokat'ın Almus ilçesinde kayıp olarak aranmasıyla ilgili televizyon programına katılan şüpheli Sinan Sardoğan'ın, eşkal bilgileri ve yapılan teşhisinde 2018'de Avcılar'daki cinsel istismar olayının faili olduğu belirlendi.

Bunun üzerine Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla gözaltına alınan şüpheli, "çocuğun cinsel istismarı" suçundan tutuklandı.

ŞİŞE TOPLAMA BAHANESİYLE ÇAĞIRMIŞ

Konuyla ilgili olarak olayın yaşandığı dönemde İstanbul'da olmadığını iddia eden Sinan Sardoğan Metris cezaevine gönderildi.

Sabah'tan Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, mağdur çocuğun olay gününe dair alınan ifadesinde; "30 -35 yaşlarında ismini 'Osman' olarak bildiğim bir adam geldi. Bakkallara şişe sattığını yardım etmemizi istedi. Benimle gel yakında bir yerde şişe var dedi.Karanlık ve metruk bir binada hamama benzer bir yere götürdü." dedi.

Sinan Sardoğan'ın 'Olanları kimseye anlatma' diyerek çocuğu tehdit ettiği öne sürüldü.