Gündem Sokakta fenalaşan çocuk öldü

Sokakta fenalaşan çocuk öldü

Paylaş
Sokakta fenalaşan çocuk öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, otobüste kustuktan sonra annesi tarafından duş aldırılıp oynamaya gönderilen 5 yaşındaki Fatih Bozkurt, aniden fenalaşarak yaşamını yitirdi

İnegöl’e bağlı Huzur mahallesi 22’nci Sokak’ta meydana gelen olayda, İstanbul’da bulunan yakınlarını annesi Hatice Bozkurt ile ziyaretten dönen Fatih Bozkurt, otobüste kustu.

Otobüste 4 kez kusan küçük Fatih eve geldikten sonra da rahatsızlığı devam edince annesi tarafından duş aldırılıp, oynaması için sokağa gönderildi.

Sokakta arkadaşları ile oyun oynayan küçük Fatih, bir süre sonra aniden fenalaşarak yere düşmesi üzerine, çevreden yetişen komşuları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü.

Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Fatih Bozkurt, kurtarılamadı. Olayı duyup acil servise gelen üç çocuk babası Selim Bozkurt fenalık geçirdi.

Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan ilk incelemenin ardından küçük Fatih’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hakan ÜZER/DHA