Gündem Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ulaştırma Bakanım teminatı verdi' diyerek duyurdu

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ulaştırma Bakanım teminatı verdi' diyerek duyurdu

Paylaş
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ulaştırma Bakanım teminatı verdi' diyerek duyurdu

İstanbul Çatalca'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İnşallah birçok adımlardan sonra bu yaz karayolları ile birlikte burada çok ciddi bir çalışma olacak. Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi.' dedi. Öte yandan 'Sözümüzü büyük ölçüde yerine getirdik. ' diyen Erdoğan, 'Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok.' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Haberin Devamı

Bayramınız tekrar mübarek olsun. Daha nice bayramlarda bir araya gelmek üzere sizlere kısa bir selamlama yapayım istedim. Yola çıkarken bizim eğitimden sağlığa kadar alanlarda çok büyük sözümüz vardı. Sözümüzü büyük ölçüde yerine getirdik. Sağlıkta hastanelerde attığımız adımlarla, eğitimde attığımız adımlarla şu anda 207 üniversitemiz var. 81 ilin tamamında üniversitemiz var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ulaştırma Bakanım teminatı verdi' diyerek duyurdu İstanbul Çatalca'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İnşallah birçok adımlardan sonra bu yaz karayolları ile birlikte burada çok ciddi bir çalışma olacak. Ulaştırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi.' dedi.

İnşallah birçok adımlardan sonra bu yaz karayolları ile birlikte burada çok ciddi bir çalışma olacak. Artık böyle çukur, çamur olan bir Çatalca olmayacak. Şu anda Ulaştırma Bakanım gerekli teminatı verdi. Belediye başkanım da araç gereci verecek müşterek çalışma gerçekleştirilmiş olacak. Çatalca şanına yakışır bir hale gelsin. İnşallah Çatalcamız çok daha farklı bir gücü yakalayacak. Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum.

Haberin Devamı