Gündem Son dakika depremleri: Osmaniye'de 5,1 büyüklüğünde deprem

Son dakika depremleri: Osmaniye'de 5,1 büyüklüğünde deprem

Paylaş
Son dakika depremleri: Osmaniye'de 5,1 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberine göre, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

Haberin Devamı

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD tarafından yapılan açıklamada, 'Düziçi ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.' denildi.

VALİ: BİR EVİN DUVARINDA ÇATLAK VAR

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte bir olumsuzluğun meydana gelmediğini belirterek, "Sadece Düziçi ilçemizin Çerçioğlu köyünde bir evimizin duvarlarında çatlaklar oluşmuş. Oraya da gerekli müdahaleyi yaptık. Arkadaşlarımız, ekiplerimiz şimdi oradalar. Kent merkezinde şu ana kadar bir olumsuzluk yok" dedi.

Depremin şiddeti bebek odasındaki güvenlik kamerasına yansıdı Merkez üssü Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyü olan 5.1 büyüklüğündeki depremin şiddeti Kadirli ilçesinde bir evin bebek odasının güvenlik kamerasına yansıdı.

'6 KİŞİ PSİKOLOJİK OLARAK ETKİLENDİ'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Osmaniye'deki depreme ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçmiş olsun dileğinde bulunup, "Şu an itibariyle, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir" ifadesine yer verdi.

Haberin Devamı