Gündem Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır annelerine seslendi: Sizlere ne kadar teşekkür etsem az!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır annelerine seslendi: Sizlere ne kadar teşekkür etsem az!

Paylaş
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır annelerine seslendi: Sizlere ne kadar teşekkür etsem az!

Evlat nöbetinde 1000. günde Diyarbakır annelerine seslen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. ' dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla Diyarbakır annelerine seslendi. Erdoğan, "Mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evlat nöbetindeki ailelere seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır annelerinin HDP ve PKK'ya karşı başlattığı direnişin 1000. gününde düzenlenen etkinlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun cep telefonundan bağlantı yaparak ailelere seslendi. Erdoğan, "Sizler anne yüreğinden daha güçlü bir organizasyon daha güçlü bir silah olmadığını ispatladınız. Bütün dünya teröristlerin yanında yer alsa da annelerin kalplerindeki sevgi ve gözlerindeki kararlılıkla karşılarına çıkması o hainlerin bütün dengelerini bozmaya yetti" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla Diyarbakır annelerine seslendi. Erdoğan, "Bundan tam bin gün önce başlayan mücadeleniz eşine az rastlanır bir mücadele olarak tarihe altın harflerle yazıldı. Şahsım ülkem ve milletim adına sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Diyarbakır'da ve diğer şehirlerde annelerimizin verdiği mücadeleyi verdiğimiz operasyonlarla tamamlıyoruz. Artık çocuklarımızı kandıramayan terör örgütün faaliyet sahalarını da birer birer kapatıyoruz." dedi.

Haberin Devamı