Gündem Son dakika! Fenomenlere soruşturma... İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklamalar

Son dakika! Fenomenlere soruşturma... İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklamalar

Paylaş
Son dakika! Fenomenlere soruşturma... İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklamalar

Türkiye'nin gündemindeki fon vurgunu ve fenomenlere ilişkin soruşturmayla ilgili konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İBB adaylığı iddialarıyla ilgili soruyu da yanıtladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) basın toplantısı düzenledi. Yerlikaya, toplantının ardından gündemdeki gelişmelere dair soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

FON VURGUNU

Futbolculara yönelik fon dolandırıcılığı konusunda Yerlikaya, "Yasa dışılık kokan bir mesele varsa orada biz de varız. Güzelim sporumuzun kirletilmesine müsaade etmeliyiz. Kendisini güç zehirlenmesi yaşayanların ensesine çökeceğiz" diye konuştu.

FENOMENLERE SORUŞTURMA

Fenomenler konusuna değinen Yerlikaya, "MASAK ve Hazine Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Konu hassas. Devletimizin gücünü onlara göstermekte kararlıyız" dedi.

Bakan Yerlikaya, suç örgütleri konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duruşunun 21 yıldır değişmediğini vurguladı.

İBB ADAYLIĞI

Kendisinin İBB adaylığı iddiaları sorulan Yerlikaya, "İstanbul için başkan adaylığı diye bir şey söz konusu değil" dedi.