Gündem Son dakika! İşte AK Parti'nin Kocaeli adayları

Son dakika! İşte AK Parti'nin Kocaeli adayları

Paylaş
Son dakika! İşte AK Parti'nin Kocaeli adayları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu

Kocaeli'de AK Parti'nin Kocaeli adayları açıklayan Erdoğan'ı salondaki partililer mest etti. Erdoğan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte tüm salon bir ağzıdan "Bir şarkısın sen, ömür boyu sürecek" şarkısıyla Cumhurbaşkanı'nı mest etti.

Haberin Devamı

"DEDEN KURBAN OLSUN SANA"

Bu sırada minik bir partlinin ağlayarak Erdoğan'a seslenmesi üzerine Cumhurbaşkanı, "Deden kurban olsun sana... Ağlama yoksa ben de ağlarım" diye karşılık verdi.

İşte o anlar:

İşte AK Parti'nin Kocaeli adayları:

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı: Tahir Büyükakın

Başiskele: Yasin Özlü

Çayırova: Bünyamin Çiftçi

Darıca: Muzaffer Bıyık

Derince: Zeki Aygün

Dilovası: Hamza Şayir

Gebze: Zinnur Büyükgöz

Gölcük: Ali Yıldırım Sezer

İzmit: Azize Sibel Gönül

Kandıra: Adnan Turan

Karamürsel: İsmail Yıldırım

Kartepe: Mustafa Kocaman

Körfez: Sener Söğüt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Kurulduğu günden beri Kocaeli'deki destek için hepinize teşekür ediyorum.

Dün Ankara ve Trabzon'da ifade ettim. Burada tekrarlıyorum. Seçmen kütüklerini inceledeğimizde 504 binin kayıtları olmadığını tespit ettik. Şehir değiştiren 1,5 milyon seçmen ise yer bildiriminde bulunmamış. Ayrıca ilk defa oy kullanacak 1 milyon gencimiz var. Herkesin sandığa gitmesi ise çalışacağız. Seçmen kütüklerinde isimleri olmayan seçmenlerimizin isimlerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Üyemiz olmayan vatandaşlarımıza ise hoş geldiniz ziyaretine gideceksiniz. Bunları hakkıyla yerine getirirseniz, önümüzde yepyeni bir devir açılacaktır.

Haberin Devamı

"KOCAELİ'NE 27 KATTRİLYON YATIRIM"

Sanayii ve ticaret konusunda önemli bir kent olan Kocaeli'de milli geliri 18 bin dolara yükseldi. Türkiye genelinde bu rakam 2. Kocaeli'ne 27 kattriltyon yatırım yaptık. Bu rakamlar her şehre nasip olmadı.

Durmadık, çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız. Birileri laf üretir biz iş üretiriz. Şimdi geliyorum önemli projelerin uygulamasına. İstanbul - İzmir yolunun en önemli ayağı yolu Kocaeli'den geçiyor. Allah nasip ederse bu proje bitecek. Böylece İstanbul'dan İzmir'e olan mesafe 3,5 saate düştü.

"KOALİSYONLARDA ENFLASYON %70'Dİ"

Geçenlerde muhalefetin sözcüleri AK Parti döneminde enflasyon zirve yaptı. Bunların koalisyonlarında 14 yılın enflasyonda ortalaması % 70. Bir de bizim için konuşuyorlar. Bizim dönem ise; 16 yıllık iktidarımızda enflasyon ortalamamız % 9,5. Ama alışmışlar. Başlarında ne ki konuşan da ne olsun.

Haberin Devamı

"BİN PİŞMAN OLACAKLAR"

En son dğn açıklanan Cari İşlemler Açığı son 20 ayın en düşük seviyesine geriledi. Ekonomik saldırıları atlattık. 2019 yılında Türkiye herkesi şaşırtarak büyük bir atılım daha yapacak. Buna inanıyorum, çünkü halkıma inanıyorum. Milletimin gözlerindeki kararlılığı görüyorum. 15 Temmuz'daki hainlere verilen ders gibi ekonomik saldırılarda da milletimiz dersini verdi dış güçlere. Gerektiğinde 7 düvele meydan okumaktan çekinmiyoruz. Avrupa sokakları nasıl karıştı görüryorusunuz. Türkiye'ye Arap Baharı yaşatmak isteyenler, kendi içlerindeki sorunlarla boğuşuyorlar. Daha bunlar iyi günleri. Destek verdikleri PKK, FETÖ, DEAŞ kendi başlarına bela olacaklar. Bin pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

"ZİLLET İTTİFAKI - İLLET İTTİFAKI"

Eğer Türkiye eski Türkiye olsaydı, bugün Suriye'de o terör koridoru da açılmıştı. Irak paramparça edilmişti, Filistin kalmamıştı. Bu biz söylemiyoruz. Bölgeyi bilenler söylüyor. Bundan rahatsız olanlar yeni tuzaklarla karşımıza çıkıyorlar. Ama biz kendi yolumuzda ilerlemeyi sürdürüyoruz. Tabii bunu görüp de anlamıyorlar. CHP gibi HDP gibi nasipsizler ittifak kuruyorlar. Bir tarafta Cumhur İttifakı var, diğer tarafta Zillet İttifakı - İllet İttifakı var. Tabii nasipsizler ittifakı karşımızda. Çok çalışıp bu İllet İttifakı'na dersini vereceğiz.

Haberin Devamı