Gündem Sosyal medya onu bu kurtarışlarla tanıdı! Halı sahaların 'aranan' ismine teklif yağıyor

Sosyal medya onu bu kurtarışlarla tanıdı! Halı sahaların 'aranan' ismine teklif yağıyor

Paylaş
Sosyal medya onu bu kurtarışlarla tanıdı! Halı sahaların 'aranan' ismine teklif yağıyor

İzmir'de yaşayan ve pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından 'Kiralık Kaleci' olarak tanınan 21 yaşındaki Kaan Tınmaz, açtığı İnstagram sayfasıyla halı saha maçlarına kaleci arayanların imdadına koşuyor. Üniversiteden mezun olduktan sonra memleketine dönen ancak bir takımla anlaşamayan amatör kaleci, Posta.com.tr'ye hakkında çıkan haberlerin ardından takımlardan tekliflerin gelmeye başladığını söyledi.

ÖMER FARUK EKİNCİ / POSTA.COM.TR | Pek çok kişinin günlük hayattan uzaklaşmak için katıldığı popüler bir etkinlik olan halı saha maçlarının en zor kısımlarından biri şüphesiz kaleci bulmak. Çoğu kişi aktif olarak oyunun içinde olmak istediği için kalecilik pek tercih edilmiyor. Halı saha takımlarının imdadına ise kiralık kaleciler yetişiyor. Amatör kaleci olan Kaan Tınmaz ise bu kalecilerden biri.

Haberin Devamı

MEMLEKETİNE DÖNDÜ, TAKIM BULAMADI

Uşak’ta okuduğu dönemde Uşak 1. Amatör Küme'de mücadele eden Karahallıspor'da kaleci olarak forma giyen Kaan Tınmaz, memleketi İzmir’e döndükten sonra kendisine yeni bir takım bulamadı.

Futbol aşkı ağır basan Tınmaz, halı saha takımlarına kalecilik yapmak için ilan vermeye başladı. Açtığı ‘Kiralık Kaleci İzmir’ sosyal medya hesabı ile tanınan 21 yaşındaki Tınmaz, kısa süre içerisinde ücret karşılığında halı saha maçlarına katılmaya başladı.


"TAKIMLARDAN GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUM"

Sosyal medya hesabından paylaştığı kurtarış görüntüleri ile gündem olan Tınmaz, Posta.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberler sayesinde tanınırlılığım arttı. Amatör takımlardan teklif gelmeye başladı. Şu an gelen bu teklifleri değerlendiriyorum” dedi.

Haberin Devamı

Maç başı ortalama 200 ila 300 lira arası ücret aldığını söyleyen Tınmaz, oynadığı maçtaki performansına göre ya da yaptığı kurtarışların güzelliğine göre bahşiş verenlerin de olduğunu belirtti.

ÇIKAN KAVGALARDA NE YAPIYOR?

Halı sahaların pek de konuşulmayan ancak en istenmeyen görüntülerinden biri olan kavga durumlarında yaşadıklarını anlatan Tınmaz, “İki takımdaki kişiler arasında bazen kavga çıkabiliyor. Ben iki tarafı da tanımadığım için olaya dahil olmuyorum. Genelde takım arkadaşları kavgayı ayırıyor, benim bir şey yapmama gerek kalmıyor” dedi.