Gündem Su tankeri dehşeti

Su tankeri dehşeti

Paylaş
Su tankeri dehşeti

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde freni patlayan su tankeri önündeki bir kamyon ile kamyonete çarptıktan sonra bir cipi altına alıp 100 metre sürükledi

Kaza, Yatağan- Milas Karayolu’nun 10’uncu kilometresindeki Eskihisar rampasında bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Milas’tan, Yatağan’a giden 61 yaşındaki Rüstem Yakışıklı yönetimdeki su dolu tanker Eskihisar rampasına geldiğinde freni patladı.

Haberin Devamı

Sürücü Yakışıklı’nın çabalarına rağmen bir türlü durmayan su tankeri eğimli yolda hızlanıp önce Hasan Köklü yönetimindeki kamyonete ardından da Soner Akpınar yönetimindeki mermer yüklü kamyona çarptı.

ÖNÜNE ÇIKAN NE VARSA ÇARPTI

Hızını alamayan su tankeri aynı yönde giden 47 yaşındaki Osman Şengül yönetimindeki cipi altına alarak 100 metre sürükledi.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, su tankeri sürücüsü Rüstem Yakışıklı ve cip sürücüsü Osman Şengül, eşi 39 yaşındaki Semra Şengül, oğlu 18 yaşındaki Akın Şengül ile kızı 8 yaşındaki Azra Şengül yaralandı.

Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Yatağan- Milas Karayolu kısa süreli trafiğe kapanırken, jandarma ikinci bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde trafik polisleri ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından su tankeri ile cip çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

Haberin Devamı