Gündem Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın

Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın

Paylaş
Sultangazi Kent Ormanı'nda yangın

Sultangazi Kent Ormanın'nda yangın çıktı. Yangın helikopterlerinin havadan müdahalesiyle alevler kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının kundaklama sonucu çıktığı iddia edildi. Vatandaşların cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde ormanı içerisinden birkaç kişinin çıktığı ve ardından bölgeden alevler yükseldiği görüldü.

Sultangazi Kent Ormanı'nda saat 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar, Itfaiye ekiplerine Haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarına Sultangazi Belediyesi Zabıta ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri de destek verdi. Yangına yanın söndürme helikopterleri havadan müdahale etti. Yangın ekiplerin çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı.

Haberin Devamı

KUNDAKLAMA İDDİASI

Sultangazi Kent Ormanı'nda çıkan yangının kundaklama sonucu çıktığı iddia edildi. O anları görüntüleyen vatandaşlar ormanlık alandan çıkan kişilerin arkasından bağırarak tepki gösterdi. Şüpheli şahısların ormanlık alandan çıkmasının ardından bölgeden alevlerin yükseldiği de görüldü.