Gündem Tanker ezmedi ama...

Tanker ezmedi ama...

Paylaş
Tanker ezmedi ama...

Adıyaman'da tanker altında kalmaktan kurtulan adam hastaneye kaldırıldıktan bir hafta sonra kalp yetmezliğinden öldü

Adıyaman’da, Mobese kameralarına yansıyan maddi hasarlı ve yaralamalı kaza görüntüleri izleyenleri şaşırtıyor. Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan görüntüler arasında en ilginç görüntü ise 3 Aralık’ta kaydedildi.

Haberin Devamı

Kırmızı ışıkta hareket eden akaryakıt tankerinin altında kalmamak için koşarken görülen 53 yaşındaki Bekir Özcan’ın, yorgun düştükten sonra götürüldüğü hastanede bir hafta süren tedavisinin ardından öldüğü ortaya çıktı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından bir süre önce kent merkezindeki 25 ayrı noktaya 30 kamera yerleştirdi. Polis, bu sayede yaşanan olaylara anında müdahale etmeye çalışırken, mobese kameraları zaman zaman meydana gelen kazaları da kaydediyor.

Görüntüler arasında en ilginç olanı ise 3 Aralık’ta Atatürk Bulvarı’nda kaydedildi. Sabah saatlerinde kaydedilen görüntülerde, Bekir Özcan yaya çizgisinde yolun karşısına geçmeye çalışırken, yeşil ışığın yanmasıyla araçlar hareket etmeye başlıyor. Ancak, bu sırada hareket eden sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen akaryakıt yüklü tankeri gören Özcan, altında kalmamak için aracın önünde koşmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Bu şekilde yaklaşık 100 metre koşan Özcan, daha sonra kendisini orta refüjdeki çimlerin üzerine atıyor. ‘Hayat koşusunu’ gören vatandaşların uyarısıyla tanker sürücüsü aracını durdururken, yere yığılan Özcan için de ambulans çağrılıyor.

KALP YETMEZLİĞİNDEN ÖLDÜ

İzleyenleri şaşkına çeviren görüntülerdeki Bekir Özcan’ın ise, ambulans ile götürüldüğü Adıyaman Devlet Hastanesi’nde bir hafta süren tedaviye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Kalp ve tansiyon rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Özcan’ın, götürüldüğü hastanede bir hafta kaldığı ve yapılan müdahaleye rağmen kalp yetmezliğinden dolayı öldüğü belirlendi. Yakınları tarafından cenazesi alınan Özcan’ın toprağa verildiği açıklandı.