Gündem Tarkan konseri öncesi platform çöktü

Tarkan konseri öncesi platform çöktü

Paylaş
Tarkan konseri öncesi platform çöktü

İzmir'in 9 Eylül Kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Tarkan'ın konser vereceği alanda dev platform çöktü.

İlk belirlemelere göre platform yakınında bulunan 1 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı ambulans ile Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Platform altında başka yaralı olup olmadığı konusunda ekipler çalışma başlattı.

Haberin Devamı
İzmir’de kurtuluş yıl dönümü için hazırlanan platform çöktü İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü çerçevesinde sahneye çıkması planlanan Tarkan’ın sahne alacağı platform çöktü.

BAŞKAN SOYER'DEN AÇIKLAMA

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tarkan'ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız." dedi. 

TARKAN: ÇOK ÜZÜLDÜM

Haberi alan Tarkan, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Tarkan, ''İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun.'' ifadelerine yer verdi.