Gündem TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Bakan Koca deprem bölgesinde

TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Bakan Koca deprem bölgesinde

Paylaş
TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Bakan Koca deprem bölgesinde

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş’ta bayram namazı sonrası açıklama yaptı. Kurtulmuş yaptığı açıklamada," Depremin yıkıntılarından nasıl ayağa kalktıysak hep beraber çok daha ileriye gideceğiz. Daha güzel bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız." dedi. Bakan Koca da Hatay'da yaptığı açıklamada, "Devletimzi ve milletimiz var olsun tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şöyle; Böyle bir günde Kahramanmaraş'ta vatandaşlarımızla birlikte aynı safta olmak, aynı gelecek tasavvuru içerisinde olmak her türlü duygunun üzerindedir. Bu millet güzel özellikleri olan millettir. En zor zamanlarda bile dayanışma içerisinde olmayı bilen milletir. Depremin yıkıntılarından nasıl ayağa kalktıysak hep beraber çok daha ileriye gideceğiz. Daha güzel bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız.

Haberin Devamı

Buradan deprem bölgesindeki bütün kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. 85 milyon vatandaşımızın bayramını tebrik ediyorum. İslam dünyasının her bir ferdinin bayramını tebrik ediyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da açıklama yaptı. Bakan Koca, yaptığı açıklamada, "Devletimzi ve milletimiz var olsun tekrar hepinizin bayramı mübarek olsun. " ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tedbirlere dikkat çeken Koca, "Bu tedbirleri biz açıkladık biliyorsunuz. Özellikle tedbirlere uymalarını ifade etmek istiyorum." açıklamasında bulundu.