Gündem TikTok'ta yayın açan kadından skandal sözler!

TikTok'ta yayın açan kadından skandal sözler!

Paylaş
TikTok'ta yayın açan kadından skandal sözler!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen sosyal medya platformu TikTok'ta yaşanan rezillikler peş peşe ortaya çıkmaya devam ediyor. TikTok’ta yayın açan bir kadın, arkasındaki yatağı göstererek "Arkadaş her gece insanın canı ister mi? İstiyor, istiyor yani" ifadelerini kullandı. Kadının sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Geçtiğimiz hafta gündemi meşgul eden "Laz kızı" olayından sonra sosyal medya platformu TikTok'ta benzer skandallar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak orta yaşlı bir kadın, skandal ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Yayın açan ve kendisini izleyenlere arkasındaki yatağı gösteren kadın, "Arkadaş her gece insanın canı ister mi? İstiyor, istiyor yani. Her gece canım istiyor" ifadelerini kullandı.

"TİKTOK'U KAPATIN" ÇAĞRI

Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüleri izleyenler yetkilileri göreve çağırarak "TikTok'u acil kapatın" çağrısında bulundu.

TEMSİLCİ TBMM'YE ÇAĞRILDI

Öte yandan TikTok Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkiye Bölgesi Kamu Politikaları Yöneticisi ve Türkiye Sözcüsü Emir Gelen, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda platformun tartışmalara yol açan uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunacak.

TikTok'ta canlı yayın yapan kadının sözleri pes dedirtti