Gündem TOGG CEO'su Karakaş'tan fiyat ve kapasite açıklaması

TOGG CEO'su Karakaş'tan fiyat ve kapasite açıklaması

Paylaş
TOGG CEO'su Karakaş'tan fiyat ve kapasite açıklaması

Türkiye'nin 60 yıllık hayalinin gerçek olacağı büyük gün geldi. TOGG'un üretim tesisinin açılışı ve ilk seri üretim aracın banttan inme töreni bugün yapılacak. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye, otomotiv sektöründe 'ben de varım' dedi. O büyük gün geldi, çattı. Türkiye'nin otomobili Togg'un üretim üssü olan Gemlik fabrikasının açılışı bugün yapılacak.

Haberin Devamı

Karakaş açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Biz 1 sene önce bataryayı üretmek, geliştirmek için bir anlaşma yaptık onun çalışmalarına başladık. Bir taraftan onları göreceksiniz bir taraftan TOGG'u göreceksiniz.

Dün renklerimizi paylaştık. Renklerimizle tüm Türkiye'yi kucaklıyoruz. Dijital dünyanın gelişmesiyle bizim aracımız nihayetinde evimizin bir parçası oluyor. Alışverişi ödemek isterseniz, seyahat etmek isterseniz bunları da yapabilirsiniz. Üçüncü yaşam alanı olarak tanımladığımız bir alan. TOGG için yapılan anlaşmaları tek tek duyuruyoruz.

100 BİN ADETLİK KAPASİTE

THY ile bir anlaşma yaptık. Mil anlaşması... Fikir vermesi açısından 300'e yakın startup inceledik. 19 tanesiyle el sıkıştık. Dış dünyayı size getireceğiz. 15 yıllık bir projeden bahsediyoruz. Şu an yıllık 100 bin adetlik kapasite planlıyoruz.

Haberin Devamı
TOGG CEO'su Karakaş: Fiyat belli değil, hiçbir profesyonel şirket 5-6 ay sonrası için fiyat açıklamaz Türkiye'nin 60 yıllık hayalinin gerçek olacağı büyük gün geldi. TOGG'un üretim tesisinin açılışı ve ilk seri üretim aracın banttan inme töreni bugün yapılacak. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM OLACAK MI? FİYATLAR BELLİ Mİ?

Günümüz dünyasında hiçbir şirket 5 ay sonrası için fiyat açıklamaz. 1. çeyreğin sonunda trafiğe çıkacağımız için ona göre planlıyoruz."

TOGG GEMLİK KAMPÜSÜ'NDE İLK YERLİ OTOMOBİL 'DEVRİM' SERGİLENDİ

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılışına sayılı saatler kaldı. C segment Togg Suv ve Togg sedan araçlarıyla birlikte 1961 yılında üretilerek Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan 'Devrim' otomobili kampüste sergilenmeye başlandı.

Togg Ceo’su Karakaş: Geliştirdiğimiz ürünleri her aşamasıyla denedik, oyunun kuralları neyi gerektiriyorsa yaptık Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'ndeki açılış töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Togg Ceo’su Gürcan Karakaş, “Ocak 2019’da beyaz sayfanın üzerinde karakalem başladık. Bunun üç boyutlu prototipini oluşturduk. Bunu modelledik. Sizlerin de huzurunda Cumhurbaşkanımızla buluşturduk. Yolculuğumuz ve sorumluluğumuz artarak gitti. Mayıs 2021’de geliştirdiğimiz ürünleri denemeye başladık. Geliştirdiğimiz ürünleri her aşamasıyla denedik. Oyunun kuralları neyi gerektiriyorsa yaptık" dedi.