Gündem Togg için başvuru yapan ve sipariş hakkı kazananlara bugün teslimat yapılıyor

Togg için başvuru yapan ve sipariş hakkı kazananlara bugün teslimat yapılıyor

Paylaş
Togg için başvuru yapan ve sipariş hakkı kazananlara bugün teslimat yapılıyor

Togg yüklü tırlar yollarda. Togg için başvuru yapan ve sipariş hakkı kazananlara bugün teslimat yapılmaya başlanacak. Togg'un resmi sosyal medya hesabından, T10X'lerin teslimatıyla ilgili yapılan paylaşımda, 'Gemlik rengi akıllı cihazlarımız Bursa, Isparta, İstanbul ve İzmir'e, Oltu ise Kocaeli'ye doğru yola çıktı' ifadeleri yer aldı.

Togg'un ilk akıllı cihaz modeli T10X, sipariş hakkı kazanan kullanıcılara teslim edilmek sevkiyatına devam ediyor.

Haberin Devamı
TOGG yüklü tırlar yollarda: Sevkiyatlar devam ediyor

Togg'un resmi sosyal medya hesabından, T10X'lerin teslimatıyla ilgili bir video paylaşıldı.

Paylaşımda, "Togg Teknoloji Kampüsümüzden sevkiyatlarımız devam ediyor. Gemlik rengi akıllı cihazlarımız Bursa, Isparta, İstanbul ve İzmir'e, Oltu ise Kocaeli'ye doğru yola çıktı" ifadeleri yer aldı.

Togg için başvuru yapan ve sipariş hakkı kazananlara bugün teslimat yapılmaya başlanacak.

Togg'dan daha önce yapılan bir açıklamada, akıllı cihazların ilk kullanıcılar için evlerine teslim edileceğinin bildirilmesi dikkati çekmişti.

MAYISTA HIZLANIYOR

Togg CEO’su Karakaş, önceki gün televizyon kanalına yaptığı açıklamada ise teslimatlarla ilgili, “Bizim sözümüz teslimatların nisanda başlayacağına dairdi. Nisan sonundan itibaren de kullanıcı teslimatlarına başlıyoruz. Mayıs ayının içerisinde takriben 1.000’in üzerinde araç teslim etmeyi hedefliyoruz” bilgisini vermişti.

Haberin Devamı

Togg’un satışa çıkardığı ilk tamamen elektrikli otomobil T10X için düzenlenen online sipariş süreci 29 Mart’ta yapılan kura çekilişi ile tamamlanmıştı. Çekiliş sonucunda toplamda 20 bin kişi ön sipariş hakkı kazanmıştı. Şirketin bu sene üretmeyi hedeflediği toplam T10X sayısı ise 28 bin adet olarak açıklanmıştı.